- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Itt a zigasság. Nem odaát.
Itt, ahol most dolgozok, volt 2 kollegám ugyanaezen a területen. Ugyanazt csinálták, ugyanannyi idöben, ugyanúgy, söt, én voltam a csopvezetöjük.
Én alkalmazottként, ők vállalkozóként, az egyik EVÁS. Beszéljünk most csak róla és rólam.
Én valamivel többet kapok, mint az itt emlegetett átlag, mondjuk benzinpénzzel és nettámogatással már 3-assal kezdödik.
A srác evásként havi 700-750+áfát számlázott ki. Ugyanúgy 170 órát dolgozott, és ugynaazt csinálta mint én.
Ebböl neki minden adózás, tb, stb után megmaradt saját állitása szerint 600. Tisztán. Nemcsoda, hogy 2x volt nyaralni és 3x sielni.
Azzal nyugtatom magamat, hogy nekem van 1 havi szabim, plusz 13.havim, meg betegszabim, meg ilyenek... de ez sovány vigasz... No persze pofám befogom, igyis átlag fölött keresek. egen.
u.i.: Ja igen, és 9 éve vagyok a szakmában, diplomám most február óta van (végre), nemmintha kellene, mert a sulin sok új dolgot már nem tanultam, de papir az papir...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest