- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
szurmakotium #44 üzenetére
Mivel a verseny egyre komolyabbnak tűnik, talán sürgőssé válik valamelyik gyártónak egy AGP-s változat kiadása.:P
-
rudi
nagyúr
válasz
szurmakotium #44 üzenetére
No itten teccik lenni a kutya úr elásva! Kedves júzer van ám jó kis olcsóért beszerezhető jó teljesítményű VGA de ahhoz VEGYÉL új rendszert!!! Ebbe a politikába segít be az is, hogy meggyőzzük a népet, hogy az AthlonXP 2800+ és a 3 GHz-es P4 már nem elég gyor és A64-re meg P4 LGA775-re kell váltani.
-
polika
senior tag
unnéz ki én lemaradtam a geforce3 szériánál, hiába ez az ami még vmennyire megfizethető és haveroknál láttam, meg a gef4400mx-eket, nos azoknak a 2d-s képe eléggé undorító, de akkor gratula az nvidiának hogy az amúgy szarul sikerült fx szériánál a 2ds képet már kijavították
-
szurmakotium
tag
Hogy mi ebbe a gáz ??
Az a gáz hogy felsőkategórás kártyákból van AGP-s is, a középkategóriára, ami
meg elérhető lenne a nagy többségnek, megpróbálják rá erőltetni a nyomorult PCI-Expresszüket ...
A felső kategóriát nem áll szándékomba megfizetni, de ezekre a középkategóráis
kártyákra (x700, gt6600) se érdemes váltanom amíg nincs AGP-s változat ...
Gondolom sokan, (velem együtt) nem rohannak alaplapot venni, hogy legyen egy
ilyen 128bites kártyájuk ... mert annak az együttes ára meg már kiteszi a felső
kategóriást is ... Abból meg óriási pofáraesés lenne, ha véletlenül nem csinálnák a
gyártók AGP-s változatot ...
[Szerkesztve] -
Pukii
senior tag
A 6600gt kevesebet fogyaszt mint az X700XT :DD
-
rudi
nagyúr
No anandék megint ''villantottak'' a Tech Reportos mérésekhez képest úgy néz ki, valami más kártyát teszteltek [L]http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2214&p=8[/L]
-
polika
senior tag
3 játékot teszteltek le, pont csak azt a 3-at amiben a gt a jobb..nagyon fasza teszt, olvasd el a tom's hardveres cikket is ők annak ellenére hogy nvida fan-ok legalább korrekt módon kb 20 féle tesztet lenyomtak különböző beállításokkal nem csak 3 játékot, szóval lehet megbíztol a tehreportban de sajnos most ez egy nagyon gyenge cikk az amire hivatkozol, amúgy nem a GT-t fikázom tuti jó kártya, de az 700XT is pont olan jó, sőt kép minőségre mindig is jobb volt vmi miatt az ATI, gondolok itt 2d-s alkalmazások, videó nézés stb
-
Legolas
senior tag
Meg is mutatkozik. Olvasd el rendesen a tesztet. Leírják, hogy a 6600 GT általában egy hajszálnyival gyorsabb, de pl. a Far Cry kültéri pályáin, ahol kell a sok vertex egység ott elhúz egy kicsit az X700.
Amúgy ebben a párharcban a 6600 GT jobb választásnak tűnik külföldön, DE HA MEGFIGYELITEK MAGYARORSZÁGON AZ NVIDIA HASONLÓ KATEGÓRIÁS KÁRTYÁJA MINDIG DRÁGÁBB, MINT AZ ATI-É ( ez főleg a csúcskategóriára igaz, de a középkategóriára is). Szóval Ft-ban lehet, hogy akár 5-10 rugóval olcsóbb lesz az X700.
Viszont a cikk kiemel még 1 fontos dolgot, hogy aakinek van PCI expesszes lapja, annak ugye a 6600 GT-nél könnyen bővíthet SLI-re később, míg az X700-nál erre nincs lehetőség! -
rudi
nagyúr
Nem, mert a mai játékok inkább a pixel alapra nyomulnak, az volt a vélemény, hogy minek vertex szinten kínlódni, ha pixel szinten van elég feldolgozóerő. Szerintem is egyelőre fölöslege a 6 vertex egység, mert ahhoz mérten komplex geometria még nem nagyon van.
Persze az is elképzelhető, hogy az NV UltraShadowIII (láthatatlan geometriai részeket kizáró eljárás) kompenzálása miatt maradt 6 egység. -
rudi
nagyúr
Szerintema két kártya NAGYON közel van egymáshoz és a marketing fogja eldönteni mi lesz tovább. Ennek asszem örülni kell, verseny van, az árak talán kedvezően alakulnak. Mindenesetre egy AGP-s rendszerrel rendelkező felhasználónak szerintem ma még a 9800 pro a leghatékonyabb alternatíva. Nem sokkal lassabb de már kapható!
-
-
polika
senior tag
hát, ha azt nézem hogy a tom's hadveren ami vmi miatt állandóan nvdiának nyalizik kb 30 tesztben ugyanolyan pontokat ért el vagy többet mint a 6600gt és csak 2-3 tesztben kevesebbet ami az ellenfélnél is persze megvan hogy 2-3 játékban meg az a szarabb akkor szerintem az eléggé meggyőző..mert ha mondjuk ugyanezt a reviewt nem ATI ellenes oldalon olvasom akkor akkor nekem is ott vannaka fentartásaim
-
t-shirt
veterán
érdekes hogy a +3 vertex egység nem hoz elsőbbséget, de majd itt a ph-jól letesztelik aztán meglátjuk
-
t-shirt
veterán
válasz
-=V3rthil=- #7 üzenetére
eddig is jobban fogytak a pro és nonpro kártyák mint az xt-k, de ezek után hogy még a ram is kevesebb rajta és egy árban van minek venné bárki is
-
-=V3rthil=-
őstag
Mintha korábban is olvastam volna, hogy csak a pro-t lehet majd 256mb-tal kapni. És így szerintem lehet, hogy az jobban meg fogja érni! Mert ugye csak órajelekben tének el, tehát tuninggal 256mb-os XT-t lehet kreálni, és még pénzed is marad:)!
Nem szóltam, most látom, hogy ugyanannyi az áruk...:t
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
válasz
szurmakotium #3 üzenetére
Egyáltalán nem. Az lesz a gáz, ha gyengébben teljesít a hasonló árú nVidia ellenében.:P
-
szurmakotium
tag
128 bit, PCI-E ...
hát ez gáz -
Loretto
veterán
ezt is megértük.azért xt-re kiváncsi lennék milyen lehet gddr3-al.
viszont 6 vs van benne.6600gt-be csak 3 nem?
[Szerkesztve] -
robekri
addikt
128bit elég karcsÚÚÚ!
És az XT az csak 128 megás! ÁÁH marad a jó kis 9800pro sokáig!
Üdv.:Robe
Aktív témák
Hirdetés
ph Az új középkategóriás 3D-gyorsítók az NVIDIA GeForce 6600-asok ellenfelei.
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest