- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen RAM-ot vegyek?
Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
[L]http://www.hothardware.com/hh_files/S&V/diamond_s80.shtml[/L]
-
Raymond
titán
''Vagy azt akarná jelenteni a gyártósemlegesség, hogy mindkettővel egyszerre fenntartja a kapcsolatot?''
Igen. De inkabb ugy kell erteni, hogy ''mindenkivel'' - nem ''mindkettovel''. Tehat ha az ar megfelel nekik es latnak fantaziat (ertsd penzt) a piacban akkor lesz S3 meg XGI meg akarmi kartyajuk is.
[Szerkesztve] -
-
Scorpion
tag
Sziasztok. 1 dolgot itt nem értek. Lehet, hogy már fáradt az agyam, aztán ez a gond. A prob. a köv. Ezt írja a cikk. ,,A gyártó a hőskorban volt az egyike azoknak, akik gyártósemleges stratégiát követtek, s ezt a hagyományt a jövőben is folytatni kívánják.'' Számomra azt jelenti, hogy saját karikat készít, s nem ati, Nvidia alapúakat. Vagy azt akarná jelenteni a gyártósemlegesség, hogy mindkettővel egyszerre fenntartja a kapcsolatot? De ez már nem semlegesség. :F
-
Alvin_ti4200
félisten
Teszt:
[L]http://www.hardocp.com/article.html?art=NTYz[/L] -
nap
addikt
Ezek elegge beleposzintu kartyak. De ahhoz nem eleg olcsok.
-
VigyorEX
tag
Mindenesetre megérdemlik a bizalmat !
Régen tényleg nagyon jó kártyákat készítettek .
Viszont, ha az elején elrontják a stratégiát, akkor szomorú jövő elé nézhetnek !! -
wipes
senior tag
5200-asból is van 64 bites.
-
Surranó
aktív tag
Hát igen, csipgyártó-független... Csak az NV-s típusszámok kicsit feljebb vannak az ATi-s típusszámoknál... mongyuk az ár is úgy van.
Most a típusszám ár alapján megy, és/vagy télleg jobb az FX5200, mint a R9200SE, ill a 2MX400, mint a R7000? -
janati
őstag
Hoppácska. Senior lettem.:D
-
marcee
addikt
válasz
kamikaze boci #9 üzenetére
''Nekem nem volt a cég fénykorában gépem, akkor is árultak ilyen ''belépő'' szintű kártyákat :F''
Jelenleg is üzemel 3db Viper (1db 550+2db 770) három cimbimnél. (passzívak, tűzforróak, nem t'om,. hogy bírják).
Az egyik tnt2-est úgy vettük, hogy tnt1-esért mentünk a bótba, _vadi_új_ volt éppen a 2-es és ott derült ki, hogy 20nettó helyett 25ért már kettes is kapható!
No ilyet mutasson valaki mostanság. -
wipes
senior tag
Igen, de azokhoz meg nem kell külön vga, pláne nem ennyiért :F
Hosszabb ideig nem használtam, de volt egy pár lapom integrált vga-val.
Igaz, nem sokat játszom, de ezeket kipróbáltam.
epia-m: ennek az int (64mb) vga-ja vitte az Unreal Tournamentet 1024*768/32
sis651: elég sok lapon van, tűrhetően megy vele még a Vice City is 800*600/32
asus nforce 1 int mx200 (32mb): ezzel gyakorlatilag minden elment 800*600-ban
(persze lebutítva)
Az nforce2 -s chipsethet meg mx 440 van, és akkor ott van még az int. ati 9100 -is. És ezek a lapok nem 10-15e ft-al drágábbak a nem int. vgas-nál.
Újonnan ennyiért nem érik meg, egy ilyen kártya használtam max 3-4 e. -
Yutani
nagyúr
Azért ne felejtsétek el, hogy rengeteg régi játék van, amivel érdemes játszani, és nem kell hozzájuk még GF3 sem.
-
eper-fa
aktív tag
sajnos előre sejthető volt, h nem a teljesítménnyelfognak tarolni... sztem nincs is elég komoly fejlesztőgárdájuk ahhoz, h bármi rendes cuccot kiadjanak, ezért jönnek ien gef2mxekkel. és félek, h sokáig (ha nem egyáltalán) nem lesz olyan cuccuk, amit érdemes lesz megvenni...
-
faster
nagyúr
Attól tartok, már csak a nevében Diamond ez a termékskála.
-
rudi
nagyúr
hát hogy is mondjam... óvatos kezdés...
-
zsoltee10
addikt
válasz
kamikaze boci #9 üzenetére
Én is örülök, hogy visszatértek. :C
Régen is volt belépő szintű kártyájuk. pl. a stealth sorozat két tagja savage3d, ill. savage4-re épült, a normálisabb sorozat pedig tnt, tnt2, voodoo-k -
kamikaze boci
őstag
Nekem nem volt a cég fénykorában gépem, akkor is árultak ilyen ''belépő'' szintű kártyákat :F Ennek a cégnek a néven kívül nem sok köze van a régihez, nem lehet, hogy az imaget felhasználva adnak ki dzsunka termékeket?
-
Yutani
nagyúr
Sajnos még a honlapjukon semmi nincs a ''Coming soon'' feliraton kívül.
-
Radeon 7000 ???
GF2MX ???
MIT akarnak ezek ilyen kártyákkal? KI vesz manapság ilyet?
Ezt magyarázza el nekem valaki, nekem ez sok egy kicsit így reggelire... :F -
aBejla
csendes tag
Nekem már most is Diamond kártya van a gépemben :DD
(Diamond Viper TNT2 Ultra) :O -
gericooper
aktív tag
régi idők emlékei miatt biztosan sokan várják. én magas ára miatt soha nem vettem diamondot
-
anulu
félisten
Személy szerint örülök, hogy visszatértek. :) Majd ha kijönnek a 9800/9600PRO és 5900FX kártyáikkal, akkor lesz teljes a visszatérés, addig csak valami olyasmi van :)
-
Nem ismerem a marketingjüket, de várom már a S900-at vagy ehhez hasonlót... :D
Aktív témák
Hirdetés
ph A napokban tért vissza az amerikai piacra a legendás márka.
- Építő/felújító topik
- NVIDIA® driverek topikja
- War Thunder - MMO Combat Game
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest