- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- E-book olvasók
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
Aktív témák
-
-
udvari
tag
szerintem jól van ez hiszen manci néninek felinstallált manici néni biztos oprendcert lehet adni neki most már magyar oppenoffice.org -al mert hát manci néni mire is használja x.LTd -nél ama gépet ???
hát van rajta valami vindoze meg office esetleg valami böngésző meg tán célprogramok azt kész persze ha ez nincs akkor meg dos valami clipper prg-vel azt kész !
Nos ha ebből indulnak ki nem rosz megoldás ez nem kéne ama guru pozícóban teccelegni :))) -
guest
veterán
mar csak az a baromi nagy kerdes van hatra hogy ez kinek keszült...
az atlag user ugyis windozez ni fog mert a jatek erdekli elsödlegesen, illetve az hogy működjön az office a, nem a staroffice meg a többi hanem az ms...
aki meg adminkodni akar az orisai szamiteg parkjában az ugyis debiant fog telepíteni.
nos akor megis kinek jo hogy van ez? -
Goodman
tag
UHU-Linux verzió: Hóbagoly 204-1.
auau. Lattam a multkor par magyar manpage-t is, eleg gazosak voltak. Nemtom minek eroltetni a magyar linuxot, szerintem tok folosleges, egy rendes admin minimum alapszinten tud angolul. Amugy en az utvonalvalasztas, alapatjaro, es hasonlo gyonyorusegektol kapok ideggorcsot mindig.
Bar a hir szerint ez egy teljesen magyar fejlesztesu valami, engem a kepek egy atszinezett redhatra emlekeztetnek :)
Nem tom minek eroltetik mindig ennyire a redhatot mindenhol... ezen is elsore latszik, hogy az az alapja, ha masbol nem, a localhost.localdomainbol :D -
guest
veterán
Megjegyzem, hogy én default igy szoktam telepíteni... Utólag állítom be, úgy áttekinthetőbb (szerintem :)))
Pistok -
Adi
senior tag
Az ilyen localhost.localdomain nevektől kapok ideggörcsöt, ''nagytudású'' adminról árulkodik. :D
-
haver
tag
UHU? AHA!
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest