- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
mondod te. ennek ellenére a ps1 a maga 33mhz-es procijával és 2 mega ramjával annyival jobb grafikát produkált mint a 300mhz-es pc-m voodoo2-es kártyával, hogy akkor fel is hagytam a pc-update-elgetéssel.
ugyanez volt igaz a ps2-re is és ugyanez lesz igaz a ps3-ra is, függetlenül attól hogy milyen erős lehet egy pc papiron
majd vmikor a ps3 életciklusának a végén nagyjáól pariban lesznek, csak addigra a kutya nem fog pc-e komoly játékot irni -
LordX
veterán
Olvasd el Rudi hozzászólását valahol, mely szerint egy mai csúcs PC már van akkora teljesítményű (max programozás miatt lassabb rajta a játék - ami x idő múlva a gyorsabb PC miatt nem érdekel majd senkit).
Kb. annyira fog a PS3 nevetségessé tenni játék PC-t, amennyire bármelyik másik konzol tette. Semennyire. -
Hát gyerekek azért több mint 20 ropit még egy ilyen controllerért szerintem kicsit húzós, egyébként meg a gyári vezérlők ispipecek szoktak lenni, tehát tök felesleges ez a cucc
-
szab.tam
nagyúr
''játékvezérlők PlayStation 3-hoz is''
PlayStation 3? Az meg mi? Ja az a kütyü, amiröl már nagypapám mesélt, és az ük-ükunokám idejében fognak Európában játszani?
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
Hello
Nektek megjeleníti a képeket? -
t-shirt
veterán
Persze ez típus kérdése is, de a tenyerem még sohase izzad annyira hogy ez zavart volna játék közben.
Kíváncsi vagyok hogy ezt a szerintem is felesleges ötletet mikor látjuk viszont egy játékosoknak szánt egeren is -
Cathfaern
nagyúr
Csak annyit tudok hozzátenni: éljen a reuma
Esetleg mivel a hülyekés mutatóujj közés is odafúj, lehet egy kis ínhüvelygyulladás is befigyelhet.
-
András83
csendes tag
Szerintem ez engem kifejezetten zavarna... tök rossz érzés ha az izzadt tenyérbe folyamatosan fújják a levegőt. Kicsit olyan mintha huzatban ülnél nyáron hogy ne izzadj... attól is hülyét kapok.
-
cucka
addikt
parasztvakítás. a tenyeret fújja a ventillátor, amikor a fő gond, ha az izzadtság miatt a 2 analóg kontroller csúszóssá válik.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
bolondember #2 üzenetére
Hát, az e-posta behozása már most is megoldható.
-
bolondember
MODERÁTOR
na, eljutottunk ide is - már várom, h mikor lesz olyan kontrollel, amelyik a postát is behozza...
-
L3zl13
nagyúr
Mintha zt halottam voltna, hogy a PS3 kontrollerben van valami mozgásérzékelő is, ebben nincs ilyen? Mert akkor meg nem kifejezetten PS3 kontroller.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest