Logitech játékvezérlők PlayStation 3-hoz is

Hirdetés

A Logitech bemutatta a Sony hamarosan megjelenő PlayStation 3 játékkonzolához fejlesztett ChillStream játékvezérlőt, mely az első olyan kiegészítő, ami kifejezetten a Sony következő generációs játékgépéhez készült. A Chillstream legfőbb újdonsága a beépített ventilátoros hűtőrendszer, mely a játékosok kezét játék közben is hűvösen és szárazan tartja. A Logitech ugyancsak bejelentette, hogy számos már kapható terméke is kompatibilis lesz az új PlayStation 3 konzollal.

A Logitech ChillStream megoldásának alapja egy a markolatba beépített, gyakorlatilag hangtalanul dolgozó 40 milliméteres ventilátor, ami a vezérlő két oldalán elhelyezett három‑három szellőzőnyíláson át keringeti a levegőt, így a légáramlat pontosan a játékos ujjaihoz, a hüvelykujj tövébe és tenyér belsejébe jut. A levegő áramlásának mértéke két fokozatban szabályozható, vagy akár ki is kapcsolható.

A Logitech ChillStream vezérlő kétféle, a Sony új, nagy teljesítményű játékkonzoljának kifinomult megjelenéséhez illő külsőben lesz kapható: ezüst‑metál és fekete színekben. A szellőzőnyílásokat kívülről mindkét változatnál fémes díszítés borítja. A ChillStream játékvezérlő gumírozott, csúszásmentes felületei biztos fogást, az ergonomikus kialakítás pedig hosszabb távon is kényelmes használatot ígér.

A PlayStation 3 platformhoz készült Logitech ChillStream játékvezérlő javasolt fogyasztói ára Európában 39,99 euró lesz, magyarországi javasolt végfelhasználói ára még nem ismert. A készülék az Egyesült Államokban, Japánban és Ázsiában a PlayStation 3 novemberi megjelenésével egy időben lesz kapható. Európai megjelenése a konzol európai bevezetésének idején, márciusban várható.

A Logitech számos, már jelenleg is megvásárolható terméke nyújt kompatibilitást az új PlayStation konzollal, így például a Logitech Driving Force Pro kormánykerék is. A Pro típus mellett a Logitech Driving Force EX kormány és a PlayStation platformhoz készült Logitech USB fejhallgató ugyancsak használható az új konzollal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés