- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
rog
addikt
bizony, szerintem célszerű google->hozzászólás sorrendet betartani néha. csak hogy biztos legyél benne, hogy ugyanarról beszélsz mint a többiek...
(a szerkesztett hozzászólással meg nem tudok mit kezdeni. ki kéne venni ezt a funkciót a fórumból, mert az agyamra megy, hogy mire bepötyögöm, kiderül, hogy olyanra válaszolok ami nem - vagy nem úgy - hangzott el.. :( ) -
rog
addikt
mi lenne ha fognád a google-t és magad is körbenéznél.
egyébbként, meg ügyesen kitáncoltál oldalra. az eredeti felvetés az lett volna a részedről, hogy 5fps-ről 6-ra javul a dolog. hát itt van hogy az az 5, az durván 35-40 lehet.
illetve a kérdésed az volt, hogy szerintem jól megy-e ezekkel a beállításokkal a megjelölt gépen. a válaszom: igen. -
rog
addikt
120% teljesítmeény az az F1 challenge nevű játéknál lesz 3,2-es p4c+fx5900xt-vel, akkor ha megfelelő élsímítási beállításokat használsz.
mer az oké, hogy a forrást nem nézi meg senki, de a hírben szószerint ez áll:
''a javulás egyes alkalmazásokban akár 120 százalékos is lehet'' -
rog
addikt
''Thanks to the NVIDIA unified driver architecture (UDA), NVIDIA ForceWare Release 55 delivers a free performance upgrade for NVIDIA GPUs, both past and present. With the new driver, GeForce? FX 5900XT GPU performance in F1 Challenge ?99-?02 can increase as much as 120 percent. In Gunmetal, GeForce FX 5200 GPU performance increases up to 22[ii] percent and GeForce FX 5950 Ultra GPU performance in Neverwinter Nights goes up as much as 48[iii] percent faster.''
(..)
''i. Based on testing F1 Challenge using Fraps at 16x12x4XAAx8XAF on an Intel? i875-based Pentium? 4 3.2 GHz system with 512Mb of memory.
ii.Based on testing Gunmetal (Benchmark2) using Fraps at 16x12x4XAAx8XAF in the system listed above.
iii.Based on testing Neverwinter Nights using Fraps at 1280x1024x4xAAx8XAF in the system listed above.''
[L]http://www.nvidia.com/object/IO_11793.html[/L]
innen a 120%..
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest