Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Mégiscsak gagyi lett ez a 56.64 driver mert hamar lecserélték!
Nyugodjon békében 56.64 élt 16 napot...
Nem csak én találom ki mert nincs jobb szórakozásom!
Letölthető a Forceware 56.72 változat Megjelenés: Április 1.
Adds support for GeForce 5700 and GeForce 5700 Ultra
Microsoft® DirectX® 9 and OpenGL® 1.5 support
Supports application profiles for custom image quality and performance modes for all of your applications and games.
NVIDIA nView 3.5 Multi-display technology
Advanced Microsoft® Internet Explorer® popup blocker
Industries only Display Gridlines technology
Improved HDTV Y Pr Pb component out support for 480i, 480p, 720p, and 1080i formats*
For a complete list of compatibility fixes please consult the v56.72 Release Notes below
* HDTV Y Pr Pb component out requires compatible hardware. Please consult your graphics board manufacturer to find out if your product supports it.
Persze még ilyenkor változtatnak csomó mindent is.
www.nvidia.com
modemeseknek van 10 MB -os angol verzió is.
Majd beszámolok az esetleges tapasztalatokról is. -
zoltanz
nagyúr
Visszavonom, hogy gyorsulás lenne, igaz ezt komolyan nem is várom csak a GFX-ek nél elképzelhető valamennyi. Meg bizonyos GAME-nál de az egy másik történet.
A GP4 azért gyorsult mert nem lehet aktiválni az FSAA -t. Több órát bíbelődtem a játékkal is és a meghajtóval is de semmi eredmény.
Egyébként megsúgom évek óta eredeti nVidia kiadású WHQL driver-t használok eddig is előfordultak selejtes kiadások pl 38.xx akárhányas is. -
panda
tag
sírás az új driver, lekaptam ezerrel és egy régebbi Abit drivert nyomtam be. mit mondjak? most boldog vagyok. remélem meglessz az újabb is abitnál.
-
Christoph
aktív tag
válasz
Lord Myn #181 üzenetére
Igaz, nem tökéletes a driver, de sosem lesz az, legalábiss kicsi az esély rá.
Azt mondod nem kari kérdése, pedig nem is hinnéd mennyire az, sok olyan kártya van ami nem szereti a referencia drivert, fel sem megy rá, hibázik stb...
De amíg nekem minden hibátlanul megy vele, igaz nem probáltam az általad említett játékokat, addig nekem nem szar driver, hanem egy új szolgáltatásokkal bővült jó driver...
Abban egyetértek veled hogy van még erő az fx-ben, az nvidiának mindig időbe telik míg olyan drivert ír amivel kipréseli kártyáiból a maximumot. -
Lord Myn
senior tag
válasz
Christoph #177 üzenetére
Ez szerintem nem kari kérdése, igenis sz*rul megírt driver ez!
1 csomó kevésbé ismert játékban vannak hibák és több karin tesztelve is.
(pl. Midnight Nowhere, V-Rally 3). Ja, és állítólag ki lett javítva benne a
Splinter Cell 1 shadow buffer hibája, ami az 5x.xx (azaz a ForceWare) óta
létezik... Hát én nem így vettem észre! Jó, több árnyék lett, mint az 53.03-ban,
de még mindig hiányzik legalább a fele (összehasonlítás: Ti4200/45.23).
Viszont nagy előnye (ez az 1 amiért fenn maradt a gépen): a Far Cry simán
fut most Medium/High vegyes beállítással, míg az 53.03-on ugyanezen
beállítással szagatott rendesen!
Jó lenne már 1 jól megírt driver, mert SZVSZ több van a GFFX-ben, mint
amit most látunk... -
Loretto
veterán
64 bites driver mindek?
[L]http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/news/y/4822.html[/L] -
Christoph
aktív tag
Az elöbbi hozzászolásomat ne értse félre senki, nem rosszindulatu...
Lehet hogy nekem csak szerencsém volt, pont azért vagyok nvidia párti (mint még sokan) mert jók a driverek, jó a kártya támogatottsága, nekem még szinte soha nem volt vele problémám, pedig végigjártam a geforce szériát is, volt tnt2 is.....
NVIDIA RULES -
Christoph
aktív tag
Ez érdekes, olvasgatom a forumot, és azt látom hogy szinte egyikötöknél sem működik tökéletesen a driver, nekem hibátlanul ment, ráadásul ez egy whql-es driver, tehát bevizsgált.
Talán nem is a driver pocsék???????
Az is igaz, hogy én mindig olyan nvidia kártyát vettem amiről neten azt írták hogy szereti a referencia drivert (tehát pl ABIT kizárva).
[Szerkesztve] -
zoltanz
nagyúr
A Battlefield kb fél éve nem vettem elő lehet már nem ezzel verzióval van a hiba.
Némely GAME gyorsult az új drivertől ( a képminőség rovására...) pl GP4.
Máshol nem tudtam ezt a gyorsulást mérni NFSU, 3DMARK2001 stb.
Eredmény/minőség változatlan. Geforce3-nál WinXP
A driverbe beépített FPS szálálót nem lehet használni olyan gyorsan pörög és nem tud átlagot számolni. A mérő grafkonok jók használhatók***
Egyébként van olyan ember is a földön aki nem azért vesz meg egy játékot mert a legújabb hanem mert élvezetes. ( Az, hogy valami új nem feltétlenűl jelenti azt, hogy jó is!)
Hitman2: rulez -
divot
veterán
120%-os sebességgel tűntettem el a gépemről az új drivert, és tettem vissza az 53.03-ast. Nem hiszem, hogy ilyen komoly megjelenítési problémák megengedhetők. :(
-
Gamespy™
tag
''a javulás 120% is lehet''
nálam gef3 ti200 200/400-on 11% volt a romlás 98 és xp alatt is
ennyit erről -
odani
tag
Bocsánat, kevertem a szezont a fazonnal. (Forceware=Detonator, nem tudom, miért kevertem bele azt, amiből 3.13-as van...)
-
zoltanz
nagyúr
Sebeségre jó az uj driver több gaménál néztem.
Viszont a WIN98SE Battlefield -nél furcsa szagatásra figyeltem fel, de érdekes az FPS nem esik le.
Majd kiprobálom Winxp-n is. -
zsiga667
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #158 üzenetére
Jó az... :)
-
szasza_xp
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #158 üzenetére
Na nagyon untam magam! :) De tökmindegy a gf4mx-t nem fogja széthajtani az fix !
-
Monya78
veterán
Felraktam az 56.82 -est semmi változás, sőt még nem is magyar nyelvű, mint ahogy igérték!
-
dannynet
tag
Hardver: Inno3d FX 5900 XT videókártya (450/700)
Driver: 53.03 vs. 56.64.
Shadermark teszt:
53.03 56.64
shader 2: 131 140
shader 3: 84 88
shader 5: 72 71
shader 6: 80 91
shader 7: 75 78
shader 9: 37 42
shader 10: 160 161
shader 11: 129 125
shader 12: 67 71
shader 13: 38 40
shader 14: 51 59
shader 15: 50 62
shader 16: 40 42
shader 17: 6 6
shader 18: 29 32
Ugyanezek az eredmények anti-detect módban is.
Nem akartam ilyen girbe-gurba sorokat, de szerencsére Mr. Fórummotor közbelépett :DDD
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
szasza_xp
senior tag
Na felraktam, és már szedem is le, :O mert nem fut a Hitman 2 szóval szevasz ennyit az Nv ezt nehéz alulmúlni :(
Akkor most nálam a Gf4mx440-nél sikerült elérnem a 100%-os lassulást :C
Na ez tényleg siralmas :( -
odani
tag
...és az nVIDIA oldalán hol?
Normál úton a 3.13-hoz jutok... -
Christoph
aktív tag
Aljas trükk?
Itt optimalizációra gondolsz? Mérges lennék ha nem optimalizálnák a drivereket...
Ha arra gondolsz hogy képminöség árán sebesség, nem érdekel ha a képminöségen semmit sem veszek észre, ez had idegesítse a sok ponthajhász emberkét, meg azokat akik azzal foglalkoznak hogy a kép részleteit nagyítják ki és azon csámcsognak (én nem nagyítva játszom) hol a hiba...
Szánalmas dolog mindenben a negatívumot keresni. -
zsiga667
addikt
Miről is szólt eredetileg ez a topic? :) Nagyon támad az OFF... :DDD
-
zsiga667
addikt
Kösz mindenkinek. :D
-
odani
tag
Ti honnan töltitek le ezt..? :F
-
zsiga667
addikt
''Te nekem csak ne dumáljál''
Miért is ne? Mert PH! addikt vagy? Vagy mert azt hiszed magadról, hogy Te vagy az atyaúristen? Ha nem flame-elnél állandóan, akkor esetleg nem kritizálnálak, és valószínűleg más sem. Vagy erre még nem gondoltál?
''Eredetileg FX5900Xt-t akartam (csakis az ára miatt) csak éppenséggel nemvolt kapható...valamint Athlon64-et akartam de az meg nekem drága volt és ezért lett intel (csak az ára miatt)
Én meg BMW-t akartam, aztán BKV lett a vége...
Ne érts félre, nem rosszindulatból írom amit írok. Az előző hozzászólásom vicc volt, amit Te egy kicsit túlreagáltál szvsz... -
HiperG
addikt
-
Vitus
őstag
Egyébbként jó a driver, nekem mindenhol jól működik, általában 4x AA és 8X AF mellett gyorsultak a játékok, Call of Duty, Americas army, ut2004 szépen szalad vele. Nagyon jó lett a menürendszer és hasznos opciókkal bővült. Szóval ajánlott! :D
[Szerkesztve] -
HiperG
addikt
Amúgy kiváncsian várom, hogy alakul az R4XX vs. NV4X csata... emélem élvezetesebben mint a mostani mert elég egyértelmű :)
[Szerkesztve] -
HiperG
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #112 üzenetére
Azért mert a gyorsulás mögött egy aljas trükk van (ez a valószínűbb de énis tévedhetek) :O
OFF
Mert flamekből tanul a nem hozzáértő valamint olyankor van egyedül, hogy mréhető mértékben gyarapszik a hozzászólásszámom :DD Te ezért csak ne sírjá mert nekem feleannyi HSZ-em sincs mind neked :) -
Sárpac
nagyúr
Én tegnap teszteltem fx 5700al!
Dungeon siegeben tényleg hozza a plussz 22%ot, 3dmark 2001ben +1-2%, gunmetalban szintén gyorsabb volt úgy 10-20% főleg a maximum frame! -
Christoph
aktív tag
Monya: Ebben a verzióban is van már magyar nyelv, szedd le fent van az international változat az nvidia weblapján.
Ne várj semmit az 56.82-es drivertől mert azt eredetileg a GO szériához írták, nem a Desktop kártyákhoz, csak átírták az INF filet-t hogy felmenjen mindegyik kártyára...
Én nem probálkoznék vele... -
Monya78
veterán
Most töltögetem le a 56.82-es drivert, azt hiszem ebben már magyar nyelv is lesz.
-
HiperG
addikt
Hú de jó most megint megnőttek a 3dmark pontszámok ebben lesz a 120% teljesítmény növekedés? :t Aztán majd jön a futuremark az uj verzióval aztán csá ;]
Nincs bajom konkrétam az nvidiaval de msotanában az üzletpolitikájuk nem éppen nevezhető korrektnek... Szerintem az R300 v. NV3X csata már rég eldőlt (;]) szal a csata csak most kezdődik az új 4-el kezdődő cuccokban :) Érdekes lesz 12 pipeline meg 6 vertex shader egységes... persze most monnyák, hogy hú NV40-ben 16 pipe lesz (bárrégebben még 8x2-t mondtak és szerintem is ez tűnik valószínűnek)
Hogy ez miért leehtséges?
Nem tűnne logikusnak az hogy az atinál egy sokkal gyorsabb kártyát kiadni...
Lehet hogy ennyi kell hogy hozza az R42X telejsítményét? ;]
Félek hogy kezdetben ennek is lesznek bizonyos gyermekbetegségei (mint pl az NV30-nak dehát azok nem csak ''kis'' gyermekbetegségek voltak ugebár)... -
stoorm
tag
Nekem is egy InnoFX5600 döcög a masinában.
Rövid játékos tesztelés után a konklúzió:
picit szebb képminőség, picit kevesebb FPS, picit stabilabb működés!
Remélem, most már az NVidia is rálépett a helyes útra a driverek területén. -
Vigneau
félisten
Egyetértek Kraptor-ral.
Nálam is graf-hibák jelentkeztek, bár nekem csupán Ti 4200-m van. Úgy látszik, a driver válogat... Egyébként régebben az ATi 8500LE-vel is voltak hasonló gondjaim. Végülis a drivercsere nem nagy dolog, ha nem jó, vissza a régit, s ha kijön egy újabb, azt is kipróbáljuk.
Akinek meg bevált, használja egészséggel. -
dante3
addikt
nálam is jól mükszik az új driver inno3d fx5900xt-nél!
-
Christoph
aktív tag
Nekem egy Inno3d FX5600-os van és minden tökéletes az új driverrel...
-
Christoph
aktív tag
Nem is volt gyanús az összefüggés, hogy 1 nappal a FarcCRY és az UT2004 megjelenése elött adják ki az új drivert, ha megnézitek a leírását elég sok bugfix-t tartalmaz pl a FarCry-val kapcsolatban.
Amúgy a 120%-os teljesítménynövekedésről én nem olvastam, de a driver leírása tartalmazza hogy néhány játéknál pl NWN -nél 48%-os mért növekedést hoz.
Azért érdemes felrakni, mert sokat javítottak a TV kimeneten, és mert jobban müxik együtt a WMV9/DirecDraw9-es felülettel. -
Monya78
veterán
válasz
_Volkovy_ #96 üzenetére
Nem kellene így mellre szívni a dolgokat! :F
Ha nem vagy pontvadász akkor miért a 3DMark2001-hez hasonlítod????
Amúgy hogy megnyugodjál, Te az arany középutat választottad a 43.45-el, egyikben sincs kiemelkedő sebessége, viszont kiforrot, stabil, sokak által használt driver.
Egészségel használd csak tovább :D -
Monya78
veterán
Divergens Volkovy Vigneau
Nem az új drivert kéne szidni, hanem tudni hogy melyik driver mire jó !!!
Ha 3DMark2001 -ben pontot akartok vadászni akkor 40.72-as
Ha 3DMark2003 -ban pontot akartok vadászni akkor 53.03-as
Ha netalán tán játszani akartok akkor 53.03 vagy 56.56-as
Döntsetek 3Dmark2001 vagy Játék , de egyszerre mind a kettő az nem fog menni..... -
Monya78
veterán
Az Nvidia driver beállításoknál a képminőségre mentem, persze az élsimitások hanyagolásával, a játékon belül is 1024x768 így mindegyikkel szépen nézett ki. :DD
Bár amikor előszőr indítottam az 56.56-ossal mintha szebben nézett volna ki, utánna meg már megszoktam és többet nem tünt fel a különbség. :C -
eddie303
őstag
Huh bocs, hogy így le vagyok maradva, de az els? oldal végén azt hittem, annyi :( Ne
haragudjatok. -
eddie303
őstag
Jja s a végén a kártyát megkapod ingyen, csak a meghajtóprogiért kell fizess, mi? :DDD
Egyébbként mit szóltok, ha felradom ezt a drivert a 16 megás TNT2-m-höz, tudniillik ahhoz is
jó, ennek is n? 120 százalékot a teljesítménye? Mert akkor ingyen kaptam bel?le egy
Gef4MX440-et :DD Ha összejön, csinálok egy cikket: Eddie's guide to turn your TNT2 into a
GeF4MX440 :DDD -
BEE
addikt
Bocs, de az eredeti sztornó!
BEE
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #79 üzenetére
Nem találom egyelőre, hogy hogyan tesztelnek vele, de gondolom hotlap-ot te is tudsz rögzíteni és max fraps-sal lemérni a visszajátsást.
Csak tájékoztató jelleggel lenne jó, hogy a te gépeden mit megy és mennyit növekszik a sebesség az új driverrel. -
rog
addikt
bizony, szerintem célszerű google->hozzászólás sorrendet betartani néha. csak hogy biztos legyél benne, hogy ugyanarról beszélsz mint a többiek...
(a szerkesztett hozzászólással meg nem tudok mit kezdeni. ki kéne venni ezt a funkciót a fórumból, mert az agyamra megy, hogy mire bepötyögöm, kiderül, hogy olyanra válaszolok ami nem - vagy nem úgy - hangzott el.. :( ) -
marcee
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #76 üzenetére
Ehh, a sietség. Nekem sincs sokkal nagyobb 2200+ TBred-b, de 2133MHz-nél feljebb nem megy, szóval a programra gondoltam. Csak mivel ezek a tesztek P4 2.8-3.2c-n mentek, az összehasonlításhoz elég kemény vas kellene.
-
pedrohsi
tag
Nekem a Star Wars Galaxies-vel kisséproblémás az új driver, mivel folyamatosan 1 fps-t kapok, szal kilépni alig tudok:)
Mondjuk minden ForceWare problémás volt eddig -Inno FX5600 -
marcee
addikt
Kerestem.
Látom a 4x-es fsaa stimmel, tekintsünk el attól, hogy a tesztelt kártyák erősebbek mint amiről a hírben szó van.
Az X-Bit Labs-nál az FX sorozat szépen leverte a Radeon-okat már korábban is, ha erre rá tudnak tenni 120%-ot... nem tudok mást mondani minthogy nem hiszem el. (szerintem nincs olyan tesztprogram, ahol a Radeonok ennyivel vezetnének a sokat szídott FX-ekkel szemben, mint amit ez a gyorsulás eredményezne fordítva)
Szerk: Strono, fsaa nélkül verték a radeon-okat, fsaa-val kicsit azok veztnek.
Egyébként ha olvsatad a szerkesztett #67-et, akkor láthatod, hogy elismertem a tévedésem.
Itt jön el az a pillanat amikor megkérnék egy fx5900xt kártyás ph!-zót, ugyan tesztelje már le a fenti beállításokon a programot.
Alivn procija lehet, hogy kevés (szívesen kölcsönadom)
[Szerkesztve] -
rog
addikt
mi lenne ha fognád a google-t és magad is körbenéznél.
egyébbként, meg ügyesen kitáncoltál oldalra. az eredeti felvetés az lett volna a részedről, hogy 5fps-ről 6-ra javul a dolog. hát itt van hogy az az 5, az durván 35-40 lehet.
illetve a kérdésed az volt, hogy szerintem jól megy-e ezekkel a beállításokkal a megjelölt gépen. a válaszom: igen. -
divergens
tag
Ja többi amd 2400+,nf7-s, 512 ddr(333)
-
divergens
tag
GF4 ti4200:p
-
_Volkovy_
nagyúr
Gf4 4200,3dmark2001:
43.45 driver:14.000 pont
új driver:12500 pont
... -
divergens
tag
Hali!Nekem 11736-ról 10453-ra!3dm01
Ezért érdemes volt!:C -
marcee
addikt
Két kis probléma: te fx5950-et és fx5900-et linkeltélbe és nem tudom az xaa mit jelent (döntö lehet, ha azt jelenti, hogy off) és az eredeti állítás nem 20% hanem 120% növekedés volt.
Mindegy ha igaz a hír, akkor hamut szórok a fejemre és megszaggatom a ruhámat, és elnézést kérek a ''kötözködésért''.
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
Nagyon régi nv-s fogásról van szó: mikor kijött a detonator, a gf2-re 30% gyorsulást ígértek. Havernál a TNT/TNT2 gyengébb lett. Kiderült, hogy valameik Quake-ben 1600x1200x32-en volt meg a 30% növekedés 5fps-ről 6.5-re. (számokra nem emlékszem pontosan)
A TNT-ink meg azért lettek lassabbak, mert a detonátor erősebben támaszkodott a procira, mint az elődei: így akinek volt pénze gf2-re meg 1gigás p3-ra, annak megvolt a 30% (egy bizonyos esetben, amúgy inkább 5-15%) akinek csak cel400-ra futotta tnt-vel az 'opott)
Szerintem itt is pont erről van szó, ha megnézed 1600x1200(x32már alap, ki se írják)4xAA-8xAF. Szerinted ez jólmegy egy 5900XT-n. (nembeszélve arról, hogy az EA F1 sorozata nagyon hardverigényes)
Ezért nem fps-ekkel dobálóznak, hanem százalékokkal.
[Szerkesztve] -
8zabi
őstag
Én is fölraktam (GeForce 256 DDR)! Eredményeket nem közölnék a karira való tekintettel, de pár fps-t (pontot) gyorsított a legtöbb játékban/benchmarkban. Ez nem kis dolog szerintem ennyi év után!
-
Allien
veterán
he he, én is felrakom majd, a noname Gforce 2 mx 400-ra, csak elötte majd indítok pár tesztet, és majd utánna röhögök egyet. No, félre ne értsetek, nem várok 120% javulást, de azért kíváncsi vagyok. :))
-
divot
veterán
Valaki nézte már ezzel a Mercedes Benz World Racinget?
-
csudri
őstag
Azt senki sem említi, hogy van benne IE popup blocker? Tényleg működik vagy ez is csak rizsa? (kár hogy már nem érint ez a forceware téma)
-
Vigneau
félisten
Szerintem megint sikerült az nVidia mérnökeinek vmit megbuherálni a Detonator ''TesztProgramÉrzékelő Modul''-jában! Mindenesetre már letöltöttem, csak ki kell próbálni. Szegény ember vízzel főz...
-
Monya78
veterán
Én már kipróbáltam, titániumon.
Jelenleg nálam ez nyomja a legtöbb FPS-t az újjabb gaménkál, még a 4x.xx-es drivereknél is jobb.
Pl. NFS U egy pályája, ugyanazon beállítással, ua. a kocsi induláskor az FPS a következőket mutatja:
40.72 -es detonátor: 21-25 FPS
45.23 -as detonátor: 27-28 FPS
53.03 -as FW.: 34-35 FPS
56.56 -os FW.: 38-40 FPS -
rog
addikt
120% teljesítmeény az az F1 challenge nevű játéknál lesz 3,2-es p4c+fx5900xt-vel, akkor ha megfelelő élsímítási beállításokat használsz.
mer az oké, hogy a forrást nem nézi meg senki, de a hírben szószerint ez áll:
''a javulás egyes alkalmazásokban akár 120 százalékos is lehet'' -
Loretto
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #38 üzenetére
ahha.csak én mindig onnan töltök.este akkor 120%-kal jobb lesz a karim:))
-
Loretto
veterán
amugy azért sok az a 120%.gondoljatok bele.talán zsiga irta hogy kamu.igaza van.
-
Vitus
őstag
Szerintem ha másért nem is, de a sokkal jobb menüért és a hibák javításáért érdemes felrakni. pl.: nagyon jó, hogy minden indítófájlhoz külön grafikai minőséget tudsz beállítani és nem csak gobálisan mindenre, meg kijavították azt a hibát ha bemész a kezelőfelületre nem változik meg a karakterek élessége. Szerintem jó!
-
nap
addikt
cpu-bol, gpu-bol meg ilyenekbol sosem eleg... de mindig van egy jobb algoritmus. :P
-
Raymond
titán
válasz
Alvin_ti4200 #30 üzenetére
Akkor neked mar veged :D
Igaz nekem is, ugyhogy ''Welcome to the club...'' -
dante3
addikt
Többé nem is kell videókarit cserélni ,csak meg kell várni az új drivereket!!!!! :DD
-
twollah
nagyúr
Felraktam az uj drivert (GF2MX400), es igy szemre mintha gyorsabb lenne az elozo meghajtonal.
-
faster
nagyúr
Mindig csak ez a ''faster, faster'' szöveg. Egyszer beperelem őket. :DDD
-
rog
addikt
''Thanks to the NVIDIA unified driver architecture (UDA), NVIDIA ForceWare Release 55 delivers a free performance upgrade for NVIDIA GPUs, both past and present. With the new driver, GeForce? FX 5900XT GPU performance in F1 Challenge ?99-?02 can increase as much as 120 percent. In Gunmetal, GeForce FX 5200 GPU performance increases up to 22[ii] percent and GeForce FX 5950 Ultra GPU performance in Neverwinter Nights goes up as much as 48[iii] percent faster.''
(..)
''i. Based on testing F1 Challenge using Fraps at 16x12x4XAAx8XAF on an Intel? i875-based Pentium? 4 3.2 GHz system with 512Mb of memory.
ii.Based on testing Gunmetal (Benchmark2) using Fraps at 16x12x4XAAx8XAF in the system listed above.
iii.Based on testing Neverwinter Nights using Fraps at 1280x1024x4xAAx8XAF in the system listed above.''
[L]http://www.nvidia.com/object/IO_11793.html[/L]
innen a 120%.. -
zsiga667
addikt
Gyerekek, mit izgultok? Mindenki tudja hogy kamu...
-
Vitus
őstag
Nem lehet, hogy az a 120% csak 20% ? Mert ilyen vadat még én sem mernék mondani. :D
-
Hehe, persze 120%...
Bár elképzelhető úgy, hogy mindjuk nem lesznek árnyékok a játékban, csak úgy, mint az Aquamark3-ban.
LoL -
einstein
senior tag
Ez a 120%-os növekedés, azt jelenti h több mint 2x akkora lesz a teljesítmény...:D
-
Raymond
titán
120% ! :))
-
Alvin_ti4200
félisten
Nekem is az 53.03 van fent. De ez a 120%:C Mondjuk ha Doom III beta, akkor oké:DDD
-
Zoz
őstag
''Az NVIDIA közleménye szerint a GeForce FX sorozat esetében a javulás egyes alkalmazásokban akár 120 százalékos is lehet.''
Pl 3DMark? :)
Aktív témák
Hirdetés
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest