- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
szerintem ugyanazt jatszak el, mint anno az intel a socket 479-el.. a 478-hoz kepest csak egy + lab kerul be, megsem lehetett megoldani, hogy a sima 478-as socketbe egy az egyebe belemenjen.. pedig en megprobaltam meg azt is, hogy elhajlitottam egy dothan proci bizonyos +1 labat es belepasziroztam egy 478-as lapba.. sajnos nem post-olt be
-
rudi
nagyúr
Az összes komolyabb A64 hűtő két csavaros, a kisebbek meg általában az AMD alap beakasztós rászorítós megoldását használják, ami 3-fogas. Ha megnézed az anandos linket, ott látható, hogy biztos ami biztos alapona keret sem négyszögletes, hanem lecsaptak a sarkából. Ezzel a bordagyártókkal is kiszúrtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- 8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest