- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
''Egy olyan gyártó, amely csak másoktól vesz át technológiákat, és azokat stabilan kiemelkedő minőségű termékekben tálalja, nekem teljesen megfelelne.''
A technológiák folyamatos átvétele csak ott működik, ahol közép- és alsókategóriás gépeket gyártasz. Egyébként nem hiszem, hogy a jelenleg 600e feletti T4xp sorozatnál drágábban gyártana bárki is notebookot. -
Szerintem lesz egy piszkos drága felsőkategória, ami produkálni fogja az IBM-ek minőségét (bár az IBM-ek sem olcsók). De majd meglátjuk, mindenesetre szerintem naivitás lenne azt hinni, hogy egy 10 év alatt annyit fejlődő cég, mint pl. az LG, nem lesz képes minőségi árukat produkálni.
A tömeggyártásnak megvannak a maga előnyei, sajnos, például a konstans kielégítő minőség és az ár. A szórakoztatóelektronikában kiváló példák akadnak erre.
Vagy nem tudom, de a Sony X505-ös alaplapja engem megdöbbentett, körülbelül azt csinálja a Sony, amit vele csináltak a TV-k terén - a saját pályáján veri meg a nagy öregeket. Ha technológiában többet tudnak a távol-keletiek, akkor előbb-utóbb ergonómiában is beérik majd (kissé mással kapcsolatban Elric(Sun-os hw-guru)-től idéznék: ''az IBM gyakorlatilag elvesztette azt az igen kiemelkedo mikroelektronikai technologiai szerepet, amely 2000-tol jellemezte a ceget. Most egyertelmuen mar masok a vezetok. Tipikusan japan es koreai cegek. Sot a kinaiak is nagyon jonnek fel'' ). -
Azért nem egészen arról van szó, hogy ''no, kevésbé nyereséges, adjuk el''.
Az IBM a lehető legjobbkor adja el a PC-részlegét, mégpedig azért, mert a kilencvenes évek végén olyannyira elterjedtté vált a PC, hogy minimalizálni kellett a gyártási költségeket annak, aki talpon akart maradni a ''közönséges'' tajvani, kínai PC-k mellett. Az IBM pedig elkésett, nem helyezte át a gyártását szinte teljes egészében a távol-keletre . Ha még 2-3 évet várt volna ezzel a tranzakcióval, piszkos nagyott bukott volna anyagilag és presztízsügyileg is.
Ja, és a Thinkpadeket ne féltsétek. Árnyékvető, pointstick, titánötvözet ház ide vagy oda, két-három éven belül a Samsung, az LG és a hozzá hasonló, nem szimpatikus, viszont iszonyúan innovatív cégek lelépték volna őket, és biztos vagyok benne, hogy a Lenovokat is le fogják lépni.
Ez van, mindennek vége szakad egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest