Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emvy
félisten
Szerintem lesz egy piszkos drága felsőkategória, ami produkálni fogja az IBM-ek minőségét (bár az IBM-ek sem olcsók). De majd meglátjuk, mindenesetre szerintem naivitás lenne azt hinni, hogy egy 10 év alatt annyit fejlődő cég, mint pl. az LG, nem lesz képes minőségi árukat produkálni.
A tömeggyártásnak megvannak a maga előnyei, sajnos, például a konstans kielégítő minőség és az ár. A szórakoztatóelektronikában kiváló példák akadnak erre.
Vagy nem tudom, de a Sony X505-ös alaplapja engem megdöbbentett, körülbelül azt csinálja a Sony, amit vele csináltak a TV-k terén - a saját pályáján veri meg a nagy öregeket. Ha technológiában többet tudnak a távol-keletiek, akkor előbb-utóbb ergonómiában is beérik majd (kissé mással kapcsolatban Elric(Sun-os hw-guru)-től idéznék: ''az IBM gyakorlatilag elvesztette azt az igen kiemelkedo mikroelektronikai technologiai szerepet, amely 2000-tol jellemezte a ceget. Most egyertelmuen mar masok a vezetok. Tipikusan japan es koreai cegek. Sot a kinaiak is nagyon jonnek fel'' ).
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest