Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Bérmunkában tudnak jó minőséget csinálni, még a kínaiak is, tehát nem az a kérdés, hogy képesek-e jó cuccokat produkálni, hanem az, hogy akarnak-e. Sajnos én is attól tartok, hogy mivel a rettenetesen igénytelen tömegek torkán le lehet nyomni a szart is, sőt, le sem kell nyomni, mert ha olcsó, akkor két kézzel kapnak utána, ezért sokkal nagyobb igény lesz a szarra, ebből pedig az következik, amit te is írtál: A jó minőségű gépek ára nagyon meg fog emelkedni.
A technológiai vezető szerep engem kevéssé érdekel: Egy olyan gyártó, amely csak másoktól vesz át technológiákat, és azokat stabilan kiemelkedő minőségű termékekben tálalja, nekem teljesen megfelelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest