Új hozzászólás Aktív témák
-
Elrood
őstag
Pár hónapja egy szakértő azt írta (vagy mondta, már nem emlékszem hol hallottam), hogy pont ezért van ennyi diplomás munkanélküli, mert az ilyen területeken egyszerűen sokszoros ''túltermelés'' van. Meg Mo.-nak a munkaerőpiac igényei szerint kéne a felsőoktatási keretszámokat átrendezni.
Hogy miért választják ''kevesen'' a reáltárgyas felsőoktatást? Talán alsóbb szinten is van valami hiba, szerintem kevés figyelmet fordítanak a reáltárgyakra, vagy egyszerűen megutáltatják szegény gyerekkel.
[Vélemény ON:
Szerintem ezek a média, bölcsész meg egyéb hasonló szak könnyű, ezért megy ennyi ember oda, ott csak memória kell, megoldókézség semmi.
OFF]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest