- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
jól tippelsz
de a #6-os ellenére emlékszek hogy láttam TV-ben hogy kb. 16 éves gyerekekkel volt valami pedofil ügy
amúgy a pedofilokat egyáltalán mi motiválja? annyira balfaszok hogy másnál nincs sikerélményük, a kisgyerekek meg ugranak a cukorra?
én mondjuk édességfüggő (főleg csoki) vagyok, de idegenekkel nem állok szóba
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
omg szerkesztési korlát lejárt o
szóval még annyit, hogy akkor a 18 éves haverom tényleg pedofil kell hogy legyen, hiába szereti a bnője. mert a pedofillal is önszántukból találkoznak a gyerkőcök, igaz nem tudják mi vár rájuk. ki tudja, lehet haverom is pszichopata állat...
ráadásul erre az egész helyzetre/cikkre rátesz még pár lapáttal az hogy mindez amerikában volt, ahol a pereskedésből él az emberek fele -
REDeath
őstag
ezt nem gondoltam volna, remélem az én anyám titokban nem ért a spywarekhez
''Sophos IT-biztonsági cég'' szo*ós?
a rendőrök meg hiába sírnak hogy azért ejnye bejnye hogy spyware-t használt, mivel ők is használják ahol csak tudják...
másik meg, hogy mindenki pedofil aki 18 évesnél fiatalabb csajjal jár? (vagy pasival? merthogy fordítva is igaz ám!!)
konkrétan én 17 évesen pedofilnak számítok a 17 éves bnőmmel?
ha jobban belegondolok, akkor ezek szerint a legjobb haverom is pedofil
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest