Hirdetés
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
vtihi
csendes tag
En is kb egy honapja vettem Hynix memoriat ami allitolag 400MHz-es, szerintetek Hynix, de ok csak a csipeket gyartottak, vagy valami hamisitvany? mert nemreg hallottam h hamisitottak oket...
-
FlasH-BacK
senior tag
Hát igen, nekem is már megvannak 1 ideje a Hynixeim, lehet, h. mostantól télleg modult is fognak gyártani. Én azért sajnálom őket... Túl jók ahoz, hogy csődbe menjenek...:(
-
marcee
addikt
Ez a hír kellemetlenül érint, mert emlékeim szerint a múlt héten vettem egy DDR400-as Hynix modult???!
-
Phobos
aktív tag
Kicsit lassú..
-
Esetleg arról lehet szó, hogy eddig csak chipeket gyártottak, most meg már modulokat is?
-
Ez érdekes... akkor hogy lehet, hogy már vagy 2 hónapja Hynix 400-as RAM-jaim vannak??? Most épp 428-ra húzva :)
-
robekri
addikt
Kicsit későn kezdett hozzá!!:tÉs azért ott vannak a kis drágalátos Infineon Isten király DDR400-as ramok is stb.
Üdv.:Robe
Aktív témák
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest