Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
vtihi
csendes tag
En is kb egy honapja vettem Hynix memoriat ami allitolag 400MHz-es, szerintetek Hynix, de ok csak a csipeket gyartottak, vagy valami hamisitvany? mert nemreg hallottam h hamisitottak oket...
-
FlasH-BacK
senior tag
Hát igen, nekem is már megvannak 1 ideje a Hynixeim, lehet, h. mostantól télleg modult is fognak gyártani. Én azért sajnálom őket... Túl jók ahoz, hogy csődbe menjenek...:(
-
marcee
addikt
Ez a hír kellemetlenül érint, mert emlékeim szerint a múlt héten vettem egy DDR400-as Hynix modult???!
-
Phobos
aktív tag
Kicsit lassú..
-
Esetleg arról lehet szó, hogy eddig csak chipeket gyártottak, most meg már modulokat is?
-
Ez érdekes... akkor hogy lehet, hogy már vagy 2 hónapja Hynix 400-as RAM-jaim vannak??? Most épp 428-ra húzva :)
-
robekri
addikt
Kicsit későn kezdett hozzá!!:tÉs azért ott vannak a kis drágalátos Infineon Isten király DDR400-as ramok is stb.
Üdv.:Robe
Aktív témák
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest