- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szanya
tag
Én a Skype- ot (''sima'' telefonos) BT headset- tel használom és nem tapasztaltam semmi exra igényt a cucc részéről. Szóval ennyi erővel nyugodtan lehetne (több) sztereó headset is forgalomban. Feltételezem, hogy inkább a keresletet nem tartják elég számottevőnek a forgalmazók. (Pedig a HC gamer- ek közt biztosan akadna rá vevő.)
-
lorcsi
veterán
válasz
MobilosFeca #6 üzenetére
nem mintha iylet akarnák venni,de mik a tünetei?
nincs hang egyszerűen?
[Szerkesztve] -
Shim
őstag
válasz
killahdrums #4 üzenetére
Létezik, méghozzá Plantronics: [link]
-
MobilosFeca
tag
SENKI NE VEGYEN ILYET! (direkt nagybetűs) havernak rendeltem e-bayről szerény 10 rugóért az előző szériából... magyarországi ajánlott fogyasztói ár 27 rugó, nahszval mielött megjött, elolvastam egy tesztet valamelyik angol oldalon, ahol a fórumban írta egy arc, hogy 2 hét alatt bedöglött neki, erre magamban gondololtam, hogy csak egyedi hiba... megjön haveré, jól szól, hangos, töltő bírja kezelni az európai hálózatot, de adaptert nem adtak hozzá... megoldható. 1 hét alatt bedöglött!!! kész, nem tom mi lesz vele...
-
Tyberius
aktív tag
válasz
killahdrums #4 üzenetére
Hmm, talán mert a mikrofon rendesen megbonyolítaná a dolgot. Ugye ahhoz erősítő kell, meg adó (bár asszem a bluetooth alapból kétirányú kommunikációt igényel, nem? Mindenesetre többet kéne adnia, ami megdobná a fogyasztását.) Ezenkívül jóval kisebb a kereslet rá, mint a bármilyen hangforrással használható fejhallgatókra, így nem biztos, hogy visszahozná a kifejlesztés költségeit.
-
killahdrums
senior tag
Nekem meg az óriási szívfájdalmam, ami egyzserűen totál érthetetlen számomra, hogy lassan 2007 és még mindig nem készítettek a nagy gyártók VEZETÉK NÉLKÜLI STEREO MIKROFONOS FEJHALLGATÓT!!!
Ha valaki tud vagy sejt bármilyen okot, hogy vajon miért nem fejlesztenek ilyet, az ossza már meg velem! -
REDeath
őstag
Vezetéknélküli de azért a fülesek közt van vezeték
(nem mintha gazdaságos lenne mind 2 felébe bt adaptert tenni
, mert még így is drága)
bár a ZEN Aurvana sem olcsó és az vezetékes, de kétségtelen hogy az az eddigi legjobban szóló fülhallgató amit hallgathattam -
waverider
senior tag
válasz
Quentin Ruby #1 üzenetére
erre én is kiváncsi vagyok, de nem veszem meg az biztos!
qrvadrága! -
Quentin Ruby
senior tag
KIváncsi vagyok, hogy az új stereo Bluetooth telókkal kompatibilis e.
Mert akkor alternatíva lehet az igencsak szűkös stereo BT fejhallgatók között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Wireless Headphones SE2300 Bluetooth kommunikációs szabvánnyal cserél adatot a csatlakoztatott forrással.
- Tőzsde és gazdaság
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Subaru topik
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BMW topik
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- További aktív témák...
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ROG Strix GX601 Helios Black
- Oppo Find X7 Ultra 16/512GB 100% aksi újszerű!
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest