Új hozzászólás Aktív témák
-
nap
addikt
Szerintem a 845GV jobb valasztas lett volna.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
ngabor2
nagyúr
A régi chipsetek előnye, hogy a fejlesztési költséget jó esetben már visszahozta, tehát olcsóbban lehet adni. Vagy nagyobb haszonnal...
Ahova 865GV kell, oda felesleges erősebb 3D, ugyanis valószínűleg irodai gépnek kell.
A chipset vs. proci összefüggés pedig szerintem elég egyszerű: hiába van egy nagyon jó proci, ha nincs/nagyon drága egy azt optimálisan kihasználó chipset, ill. az e köré épülő lap. És vica versa, tehát hiába jó egy chipset, ha a hozzá kapcsolódó proci nem jó/nem elég hatékony (gyártótól függetlenül). -
BlackWoOd
aktív tag
Az ATI Radeon Xpress 200 chipset is belépő szint, nem?
Jön az új Windózer, kell neki az erősebb 3D támogatás és azért abban az Xpress 200 erősebb.
Nem lehetett volna azt felfuttatni egy kicsit az újragyártás helyett?
Nekem ez értelmesebb lépésnek tűnne (bár lehet, hogy az előállítási költségei lényegesen eltérnek a 865GV javára).< ..kevés az ember, sok az emberszerű lény... >
-
anulu
félisten
érdekes...
az utolsó mondathoz annyi lenne a hozzáfűzni valóm, hogy nem a chipsetek miatt lett ilyen erős az AMD 3. negyedéve"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB