Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
válasz
velizare #191 üzenetére
Attól függ, mi az új termék. Alsó kaegóriában is lehet új, és azon nem lehet keresni. Mint fentebb írták az Opteron és a csúcsprocik hozzák a hasznot, de a legnagyobb termelési kapacitás a közép és alsó kategóriára megy el. Szóval az Apple-t ki tudnák szolgálni akkor is, ha nem a legjobb áron viszi a csúcsprocikat. Az AMD-nek hatalmas presztizsbeli nyereség lett volna a Mac piac megszerzése.
Viszont: Ha jól tudom az AMD gyártat az IBM-mel. Érdekes lett volna, ha az IBM gyárában gyártanák az A64 procikat, amelyek kitúrták a Mac-ből az IBM saját prociját. -
L3zl13
nagyúr
válasz
velizare #152 üzenetére
''''Az AMD boven ki tudna elegiteni az Apple igenyeit.''
ha te mondod...''''
Szerintem is ki tudná elégíteni. Mert az AMD először az Apple-nek szállítana (meg a többi nagy OEM-nek), és csak utánna a szabadpicra. Szóval lehet, hogy nekünk kevesebb proci jutna, de az Applenak nem nagyon lenne gondja vele. -
L3zl13
nagyúr
A Cell fejlesztésében mintha a Sony is részt vett volna. Tehát lehet, hogy van beleszólása a dologba.
A többivel egyet értek... Főleg, hogy a Cell tudtommal még semmi konkrétumot nem mutatott fel. Még az is lehet, hogy az Apple azért vált, mert ő már tud valamit a prociról.(Ez utóbbi csak poén volt ne vegye komolyan senki.)
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Scae [Edgar] #8 üzenetére
Volt szó ilyenekről egyátalán?
Mert én még arról sem tudok konkrétumot, hogy a Cell mennyire használható és milyen teljesítményt nyújt álatalános felhasználás esetén. (Nem játék ill multimédia.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i3-8100 -4 x3,6 ghz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest