Új hozzászólás Aktív témák
-
^Bundi^
őstag
az 1. részével kötekednék..ugyanis ha betömöríted DivX be már nincs rajta aza hangjel..úgyanis nem veszi fel az emberi fül által nem hallható tartományt;
ha sima kamerával veszed fel (akármilyen profi is) amibe nincs beleépítve ez a készülék nem veszi fel..
nagyon egyszerü..olyan kamerával kell felvenni ami nem tudja felvenni az ilyen hangokat (mint jelenleg MIND)Nos Omnes Una Manet
-
^Bundi^
őstag
még1* mondom
NEM HASZONKULCS CSÖKKENTÉS ről beszélek..csak arról a pénzről amit a védelem fejlesztésére költenek..azt vennék ki..
még kevesebbet is kell vele törődni..tehát ez csak jo
a feltörhetetlenségről..valszeg azért nem törték fel, mert nem létkérdés..
ha nem lett volna baki akkor más miatt törik felNos Omnes Una Manet
-
^Bundi^
őstag
a lényege az, hogy van 1 jel amit te nem hallasz pl 1Mhz en (ez hasraütésszerü volt részemről) és ha ezt a jelet hallja a felvevő akkor nem veszi fel illetve a lejátszó nem játsza le..amúgymeg berakod a gépedbe levágod róla a nem hallható tartomány -t és veszteség nélküli tökéletes cuccot kapsz
(már amennyiben a kamerás tökéletesnek mondhato.
)
Nos Omnes Una Manet
-
^Bundi^
őstag
de az árrés megmaradhatna, ha nem ilyen faszságokat találnak ki
pl ha 1 filmnek a másolásvédelme a film összdíjának 20%át tette ki költségül/DVD (ismétlem gyártási komplett költség a színészek kifizetésétől a csomagolópapírig) akkor ha ez nem lenne u.a. haszon melett (mert ugye nem kéne kifizetni 1 teljes programozócég vagy kutatócsoport fáradalmas munkáját) 20%al olcsóbb lehetne 1 DVD megvétele..10K helyett 8K mindjárt jobban hangzik..és 1 fillérrel sem keresnek kevesebbet...
teljesen felesleges dolgokra költenek soxor..ha nem költenének erre asziszik akkor húú de elszaporodnának a kalózmásolatok?
ezzel még annak a végére is pontot tennének, hogy drágán árulják a piacon a másolt DVD ket..amit én is ellenszenvezek a mai világban
2 legyet 1 csapásraNos Omnes Una Manet
-
^Bundi^
őstag
szerintem a gyártóknak nem kéne semmilyen védelmet gyártani..csak dáradtságos idő és pénzkidobás..pár óra alatt úgyis feltörik...
ha nem menne el a kiadás költségének soksok% a másolásvédelemre olcsóbbak lennének ezek a cuccok és többen vennék...
a haszonráta ugyan annyi, csak ha nem 5K 1 műsoros DVD hanem 3K akkor lehet jobban terjedne, kelne és lehetne valóban értelmes fejlesztésekre költeni..Nos Omnes Una Manet
-
^Bundi^
őstag
annyira nem mozgatnak a mozis kalózmásolatok..úgyhogy csak pár dolog a cikkel és az ötlettel kapcs :
1; A mozikban profi kamerával, mikrofonnal felvett filmek minősége legtöbbször még a legjobb technika mellett is elmarad a hivatalos kiadványokéhoz képest
legtöbbször?..ki látott már DVD, de neaggy isten HDTV minőségű kamerás felvétel -t?..nevetséges..
2; ki a tököm fogja HD-DVD re tenni azt a cuccot ami 1 CD -n is sok szvsz.;)
3; Az előzetes tervek szerint a kiadók a műsoros HD DVD-ken is elhelyezhetnek majd ilyen védelmi mechanizmust, így az otthon, projektorral, vagy jó minőségű megjelenítővel készült kalózmásolatok is kiszűrhetővé válnak majd.
ezt meg nem nagyon értem..akinek megvan az otthon projektorral levetíti majd felveszi kamerával és azt teszi közzé
vagy én vagyok hülye vagynemértem
ezt jol kitalálta hálivúúd majd jol milliókat költenek rá és semmit sem fog érniNos Omnes Una Manet
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az SPDC után jön az Audio Watermark.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest