- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Kína lesz a nyerő, hát csak a Kínaiakkal nehéz felvenni a fersenyt mert ott mégtöbbet dolgoznak sokkal kevesebbért
Ja egyébként már szerintem régóta beteltek ezek az állások. Láttam HVGs hídetéseket ezzel kapcsolatban, csak sajna nem az IBM végzi a kiválasztást, hanem egy fejfadász cég.
[Szerkesztve] -
gravity..
csendes tag
Sajna a Keletre való kiszervezés elég erős trend lesz a közeljövőben, bele se merek gondolni, mi lesz itt az életszínvonallal pár évtized múlva. Lehet, a jóléti társadalom elől le lehet radírozni a jólétit - legalábbis itt Nyugaton.
Az egyik ismerősöm a barátja miatt Katarba költözött, és hihetetlen, hogy a srác friss műszaki diplomával micsoda összeget keres!! Na jó, más kérdés, hogy az a környék az olaj miatt lett gazdag, de erősen megfontolandó, hogy majd mi a gyereket Németországba, vagy az oroszokhoz küldjük dolgozni. Fogadok, hogy az utóbbi lesz a nyerő! -
gravity..
csendes tag
Valahol olvastam, hogy az egyik angol (talán telekom) cég kitelepítette az ügyfélszolgálati részleget indiába. Tehát ha valakinek baja volt, és telefonált, akkor az Indiában csörgött. A dolog nem működött, mert a kinti alkalmazottak sokat értetlenkedtek, és ez nem teccett a fogyasztóknak.
Így aztán összecsomagoltak, és uzsgyi vissza az Egyesült Királyságba. Van ilyen is! -
bbchris
senior tag
Egyszer nem volt elég az IBM most megint eljátsza ugyanezt ? Azt hiszik hogy az emberek csak bábúk akiket elküldök a francba ha éppen megúnom a magyarországi működést ?! Na ja idáig jutottunk sajnos .
-
efge
aktív tag
-
deedee
őstag
az iőleges munkahely is jobb a semminél.....
-
Kraptor
őstag
Hát szerintem ez addig lesz míg Outsourcing divatban van. Utána ezt is bezárják
-
Surranó
aktív tag
és tessékmondani, hány év az adómentesség? utána ugyanúgy becsuknak, mint Szfváron a vinyógyár?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Thinkpad X1 Yoga 7th 14" FHD+ IPS érintő i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged