Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
Azért jó lenne, ha ezeket a ''vízhűtéshez előkészített'' (= rakunk két lyukat a hátuljára) házakat valaki olyan tervezné végre, aki már használt rendes vízhűtést.
Röhej, hogy az 5(!) éves átalakított task 3005b-m nem tudom lecserélni. Pedig csak a következők kellenének:
- külön hely a pumpának és a tartálynak
- kivezetés hátul (csak ez van meg általában)
- rögzítési pontok a gép hátulján a radiátor számára és dedikált tartók a három elterjedt mérethez (egy, két és három ventis radik)
Miért nem ilyen házat csinálnak, hogy ne átalakítással/fémmegmunkálással kéne kezdeni egy vízhűtés beépítését egy 40eFt-os háznál? (asszem kidühöngtem magam
)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- NZXT Kraken Z63 280mm RGB WHITE (RL-KRZ63-RW) - Garancia
- Félmoduláris minőségi Corsair TX750M tápegység olcsón!
- ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB EXTREME - 6 év Alza garancia - 2031.04.18.
- Kolink Continuum 1200W Platinum Moduláris Tápegység
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Röhej, hogy az 5(!) éves átalakított task 3005b-m nem tudom lecserélni. Pedig csak a következők kellenének:
)