Új hozzászólás Aktív témák
-
NKing
tag
Hááááááát, én annyit fűznék a nagy IBM agyaláshoz, hogy nekik biztos nem jutott eszébe, hogy hogyan is terül el a paszta ha szétnyomják...Pl ha egy központi helyről kezdik szétnyomni, akkor nincs ellenállás semelyik irányba, és addig terjed amíg ki nem ''buggyan'' valahol. Ilyen módszerrel pl simán olyan szívóhatású pasztázást lehet csinálni, hogy utána processzorostul szeded ki a hűtődet (ha nem vigyázol
)... Ezért sem értem, miért látni sok helyen, hogy a pasztát már már pazarló módon előre szétkenik a heatspreader-ön. Ki lehet próbálni hogy két üveglap közé teszünk vízcseppeket, szétszórtan, vagy egy vízcseppet középre, hogy vajon mennyi levegő marad a felületek között.
A másik meg, hogy a paszták hővezető képessége nagy mértékben elmarad a fém-fém kontaktusétól, és ha ott ahol amúgy fémek érintkeznének, egy nagy adag paszta foglal helyet, akkor szerintem összességében romlik majd a hőátadás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Path of Exile (ARPG)
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elden Ring
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)... Ezért sem értem, miért látni sok helyen, hogy a pasztát már már pazarló módon előre szétkenik a heatspreader-ön. Ki lehet próbálni hogy két üveglap közé teszünk vízcseppeket, szétszórtan, vagy egy vízcseppet középre, hogy vajon mennyi levegő marad a felületek között.