- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
notit 2-3 ev garral szokas venni. 3 honap amit ezekre adnak az nevetsegesen keves, 1 komolyabb javitas garancia nelkul meg boven minuszba viszi az egesz arelonyet.
raadasul (megkerdeztem) ezekre a renew cuccokra nem is vehetsz fizetos garanciabovitest. ha olyan nagyon kifogastalan lenne mind akkor miert nem...
elhiszem hogy lehet ezzel jo vetelt csinalni de nagyon rosszat is. osszessegeben szerintem nem eri meg
mod: renew alatt azt ertettem amit asis-kent arulnak.... renew tenyleg az ujracsomagolt kategoria. csak az - amikor en neztem - ritka volt mint a feher kola, mindenutt csak asis gepek voltak
[Szerkesztve] -
tomcs
őstag
valahol mashol mar emlitettem, egyaltalan nem biztos hogy a tonkrement alkatresz a hibas. lasd pl. taphiba. kicserelik amit hazavagott, majd azt 1 honap utan ugyanugy hazavagja.
ezert szerintem joval nagyobb kockazat javitott cuccot venni, mert engem se zavarna ha mondjuk vmivel olcsobban megkapok vmit, aminek osszekoszolodott/tonkrement a csomagolasa es beraktak egy barna dobozba vagy mittudomen. de javitott cucc nekem sem kene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- OpenMediaVault
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Konteó topic
- Könyvajánló
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Quadro FX 570 eladó
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest