Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
HiperG
addikt
Pletykaszinten volt szó arról, hogy az ADSL-modemeket nem szeretik a giagbites hálókártyák.... ez igaz?
Mert nemsoká beintegrálják a gigabites lant minden alaplapa ...
Nem kívánok a közeljövőben deszkát cserélni, csak érdekel milesz egyszer ha :) -
Goodman
tag
igen, erre akartam utalni hogy a cikkben is el van irva: a VIA chipjei semmikeppen sem LAN-ok :)
-
Bally
senior tag
-
fanatic
aktív tag
A deszkámon gigás a háló és király! Viszont még jobban örülnék, ha viás lenne!
Alig várom... -
Goodman
tag
grrr...
LAN=Local Area Network
NIC=Network Interface C{ontroller,ard}
Most akkor a hir halozatrol vagy vezerlorol szol? :) ;] -
Bally
senior tag
Azért én úgy vettem észre, hogy 100Mb is elég jól leterheli a gépet, főleg ha több felé megy- gondolok az otthoni hálózatban való másolásra
-
Jester
aktív tag
Alaplapra integrált formában viszont tetszetősnek néz ki, a VIA az utóbbi időben inkább ezen a téren erősít. Nekem tetszene otthonra egy-két ilyen EPIA mellé integrálva. Gondolom meg is fognak jelenni vele a piacon.
-
dr.Mura
tag
Asszem, hogy nem ez lesz a következő hálózati kártya, amit megveszek. Mielőtt belelkesültem volna ugyanis megnéztem a gigabit switch árakat és kicsit lelombozódtam.
Azért a helyzet talán annyira nem vészterhes, hiszen a 100Mbites switchek árai is az egekben voltak még vagy 5 éve, most meg már minden sarkon azt dobálnak az ember után (nem 3Comról vagy hasonlóról beszélek, de SOHO-ban elég akár a Linksys is...)
Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest