Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
HiperG
addikt
Pletykaszinten volt szó arról, hogy az ADSL-modemeket nem szeretik a giagbites hálókártyák.... ez igaz?
Mert nemsoká beintegrálják a gigabites lant minden alaplapa ...
Nem kívánok a közeljövőben deszkát cserélni, csak érdekel milesz egyszer ha :) -
Goodman
tag
igen, erre akartam utalni hogy a cikkben is el van irva: a VIA chipjei semmikeppen sem LAN-ok :)
-
Bally
senior tag
-
fanatic
aktív tag
A deszkámon gigás a háló és király! Viszont még jobban örülnék, ha viás lenne!
Alig várom... -
Goodman
tag
grrr...
LAN=Local Area Network
NIC=Network Interface C{ontroller,ard}
Most akkor a hir halozatrol vagy vezerlorol szol? :) ;] -
Bally
senior tag
Azért én úgy vettem észre, hogy 100Mb is elég jól leterheli a gépet, főleg ha több felé megy- gondolok az otthoni hálózatban való másolásra
-
Jester
aktív tag
Alaplapra integrált formában viszont tetszetősnek néz ki, a VIA az utóbbi időben inkább ezen a téren erősít. Nekem tetszene otthonra egy-két ilyen EPIA mellé integrálva. Gondolom meg is fognak jelenni vele a piacon.
-
dr.Mura
tag
Asszem, hogy nem ez lesz a következő hálózati kártya, amit megveszek. Mielőtt belelkesültem volna ugyanis megnéztem a gigabit switch árakat és kicsit lelombozódtam.
Azért a helyzet talán annyira nem vészterhes, hiszen a 100Mbites switchek árai is az egekben voltak még vagy 5 éve, most meg már minden sarkon azt dobálnak az ember után (nem 3Comról vagy hasonlóról beszélek, de SOHO-ban elég akár a Linksys is...)
Aktív témák
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5/ RTX4080 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest