- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
Aktív témák
-
LtSchumacher
csendes tag
Vagy majd úgy jármindenki mint az én ASUS V7100Pro SE-el. Fogják hozzácsapnak 2X annyi memóriát, azt azt már nem tudja elég gyorsan lekezelni. Majd az utolsó szériákban lesz ilyen. Ha én oda jutok (kb 2 év) hogy tudok venni egy FX5900-at, akkor bizos nem ez lesz az.
-
[lAyCsI]
addikt
és mi van ha véletlenül beindul mind a 3 propeller?
kirepül a gépből a zsuga:D -
freya
aktív tag
nVidia: Fele teljesítményt, Dupla áron! :DD
-
AND1
őstag
úristen...3 venti :(
-
engusz
veterán
Nekem kifejezetten tetszik a kártya. A venit pedig nem csak a saját hiábjából állhat meg. Van olyan lakás ahol akarva, akaratlanul nagy a por és ezt a számítógép is megsínyli. Ha telimegy porral (főleg egy ilyen kis venti), akkor simán meg is állhat.
-
boni06
csendes tag
Kösz szépen !
Az FX-ről annyi a véleményem hogy eddig csak Geforce-om volt most azonban nem mertem FX venni vettem egy POWERCOLOR 9500 PRO-t semmi gondom vele driver is megy tökéletesen én meg vagyok vele elégedve pedig félve vettem ATI-t de jo -
boni06
csendes tag
hellotok
tudna valaki nekem segiteni Radeon 9500 a rivatunerrel 9700 -est csinálni -
XeeN
senior tag
Jajdejoooo! Bar inkabb egy 512-es kellene, hogy tudjak jatszani 2048x1536-ban 6xS Fsaaval, es 16x(?)anisoval. Igazabol nem is azzal van bajom, hogy 256Mega van rajta, hanem azzal, hogy miert? Bar a Call Of Duty max felbontasban csak 256 megas kartyaval megy... Na, most jol agyonvagtam magam. :))
-
-
Sanya
nagyúr
ááá, ez a sok új nem tud annyival többet, mint amennyivel drágább
-
turho
addikt
csak magukat járatják le ezzel a buzi nagy hűtővel, nekem Asus van és egyáltalán nem melegszik úgy, mint ahogy azt hiszik sokan.
Nem hangos, de nem is halk. Mint egy ti4200-as + 20 %. -
Ez mind szép és jó, de az sem mind1, hogy milyen zajosak ezek a ventik? Ja és persze bruttó 150-160e forint, de lehet, hogy még ennél is több. Ki az aki ilyet fog venni??? Felesleges... no mind1
Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest