- TCL LCD és LED TV-k
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyomtató topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
ezzel kapcs ne velem vitatkozz. nem én vetettem fel, h ms-nek az odf-et kellett volna módosítania.
btw, egy ilyen gyorsan fejlődő ágazatban egy ekkora piaci részesedéssel rendelkező cég egyszerűen nem teheti meg, h másokra és soha el nem készülő ajánlásokra vár.
a W3C kapcsán már többször kifejtettem, h tetű lassan dolgoznak és képesek maguknak is ellent mondani. (azért hozom fel, mert ezzel dolgozom).
érdekes látni a másik fél tökéletességébe vetett bizalmatokat. ha vmi kevesebb embert mozgat meg, abban kevesebb hibát fognak találni és az ellenzők tábora is kisebb lesz.
ha ms kicsit megrándul, már sokan elkezdenek görcsölni, míg máshol az sem hat meg senkit ha (megpróbál) keményen keresztbe tesz(/tenni).
#32 azt hiszel amit akarsz. nincs miért vitatkoznunk, ha nem vagy képes a másik fél érdemeit elismerni.
#35:
van az ms a maga által teremtett piac 90+%-os részesedésével. mindenki azt a formátumot használja. erre jönnek ''páran'', h szerintük ez lenne jobb, mert akármi**. sztem te ne érted a lényeget, de asszem erről a pontról már nem tudunk elmozdulni.
**és még igazuk is lehet. de ebből nem következik, h ms ''behódol''. az jön, h tudunk mi ennél jobbat is.
szted miért megy a rinya a HD és a blueray DVD szabványok között?
#38 nem is tudtam, h az apple is le lett pénzelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 32GB 1000GB magyarbill. 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest