Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
ezzel kapcs ne velem vitatkozz. nem én vetettem fel, h ms-nek az odf-et kellett volna módosítania.
btw, egy ilyen gyorsan fejlődő ágazatban egy ekkora piaci részesedéssel rendelkező cég egyszerűen nem teheti meg, h másokra és soha el nem készülő ajánlásokra vár.
a W3C kapcsán már többször kifejtettem, h tetű lassan dolgoznak és képesek maguknak is ellent mondani. (azért hozom fel, mert ezzel dolgozom).
érdekes látni a másik fél tökéletességébe vetett bizalmatokat. ha vmi kevesebb embert mozgat meg, abban kevesebb hibát fognak találni és az ellenzők tábora is kisebb lesz.
ha ms kicsit megrándul, már sokan elkezdenek görcsölni, míg máshol az sem hat meg senkit ha (megpróbál) keményen keresztbe tesz(/tenni).
#32 azt hiszel amit akarsz. nincs miért vitatkoznunk, ha nem vagy képes a másik fél érdemeit elismerni.
#35:
van az ms a maga által teremtett piac 90+%-os részesedésével. mindenki azt a formátumot használja. erre jönnek ''páran'', h szerintük ez lenne jobb, mert akármi**. sztem te ne érted a lényeget, de asszem erről a pontról már nem tudunk elmozdulni.
**és még igazuk is lehet. de ebből nem következik, h ms ''behódol''. az jön, h tudunk mi ennél jobbat is.
szted miért megy a rinya a HD és a blueray DVD szabványok között?
#38 nem is tudtam, h az apple is le lett pénzelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi