Hirdetés
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
ezzel kapcs ne velem vitatkozz. nem én vetettem fel, h ms-nek az odf-et kellett volna módosítania.
btw, egy ilyen gyorsan fejlődő ágazatban egy ekkora piaci részesedéssel rendelkező cég egyszerűen nem teheti meg, h másokra és soha el nem készülő ajánlásokra vár.
a W3C kapcsán már többször kifejtettem, h tetű lassan dolgoznak és képesek maguknak is ellent mondani. (azért hozom fel, mert ezzel dolgozom).
érdekes látni a másik fél tökéletességébe vetett bizalmatokat. ha vmi kevesebb embert mozgat meg, abban kevesebb hibát fognak találni és az ellenzők tábora is kisebb lesz.
ha ms kicsit megrándul, már sokan elkezdenek görcsölni, míg máshol az sem hat meg senkit ha (megpróbál) keményen keresztbe tesz(/tenni).
#32 azt hiszel amit akarsz. nincs miért vitatkoznunk, ha nem vagy képes a másik fél érdemeit elismerni.
#35:
van az ms a maga által teremtett piac 90+%-os részesedésével. mindenki azt a formátumot használja. erre jönnek ''páran'', h szerintük ez lenne jobb, mert akármi**. sztem te ne érted a lényeget, de asszem erről a pontról már nem tudunk elmozdulni.
**és még igazuk is lehet. de ebből nem következik, h ms ''behódol''. az jön, h tudunk mi ennél jobbat is.
szted miért megy a rinya a HD és a blueray DVD szabványok között?
#38 nem is tudtam, h az apple is le lett pénzelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Borderlands 4
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- E-roller topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest