Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
Azt se ártana leszögezni, hogyha az ms szerint 2+2=5
az az intel volt
a népszerű dolgok egy idő után már öngerjesztőek. (lásd: ipodot is hányan megvették) ezen lehet viccelődni, de lényegen nem változtat.
fura visszahallani azt az érvet, amivel én nyitottam
a te elfogultságodat nem ismerem (ha van ilyen), de bambano és dabadab részéről ez nem kérdés** és az adott cuccot nekik írtam. ha az ooxml a világtörténelem legjobb ajánlása lenne, akkor is itt fikáznának.
bambano bevallottan antikapitalista, hideglelése van a multiktól. (utóbbi kapcsán már volt, h egyetértettünk).
mint már írtam, kezdetben vala az ms ofisz formátum és ennek ''kijátszására'' jött létre az ODF. szal a dolog nem úgy néz ki, h jön csúnya ms és tönkreteszi a közösségi kezdeményezést.
az ISO-ság meg már kényszerpálya. nem írom le újra.
**mielőtt még jönne a visszavágás, az enyémről sem... (habár szeretem megtartani az a különbséget, h én legalább nem ideologizálok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tag Heuer Carrera Chronograph Extreme Sport férfi karóra CBU2081.FT6274 (CBU2081-FT6274)
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Air M3 / 8GB / 512GB SSD / Space Grey / Gari: 2027.10.07
- Jbl Partybox 1000 (Alig használt, legjobb áron)
- Seasonic VERTEX PX-1000 1000W 80 PLUS Platinum - Alza 12 év garancia 2036.12.21.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő