Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Nem vagyok túlzottan képben a fizikai számításokkal, de tudtommal ott sok deriválsá jellegű művelet van, ami a shader futószalagoknak sem okoz komolyabb gondot, szerintem ezt a fizikai számolást inkább a GPU felé kellene tolni és nem egy újabb chippel bonyolítani az inkompatibilitásokat. Bár a PCI-Express kellően rugalmas meg minden, de akkor is.
Persze a DX szabványosítás jó út lehet, a tizessel kapcsolatban láttam olyat is hogy DirectX AV ami a szabványos mpeg-tömörítés támogatás lesz az összes GPU-hoz, talán a fizika is megoldható így, de szerintem az nem holnap lesz, holnapután meg lehet hogy mindent bedarálnak a ''Cell-ek'' és univerzális shaderegyságes ''VGA''-k, amik már nem VGA-k lesznek hanem sok-sok-sok számolóka egy kupacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Steam topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest