- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hardverkemping június végén
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
Jó hát ugye mit értesz 1 objektum alatt, mert ha egy épület tégláira gondolsz mint különálló objektumokra, akkor attól szerintem még távol vagyunk, hogy ilyen részletességre számíthassunk a közeljövőben. Megaztán a mozdíthatatlan dolgokra szükség van sokszor csak a játékmenet miatt is, azért kicsit gáz lenne ha azért nem tudnál valahol továbbjutni egy játékban mert a rakétavetővel szétlőtted az utat/házat/ojjektumot ahol menned kéne.
[Szerkesztve] -
Tigerclaw
nagyúr
-
Ezt az ''átgyaloglok a 3D-s objektumokon''-dolgot én sem értem. Egy ilyen profi játékban miért nem lehetett ezt megoldani? Valszeg programozásilag nem egyszerű megoldani.
De akkor sem értem, hogy ha a Gravigunnal fel tudok kapni egy embert, és az szilárd testként viselkedik, akkor egy ilyen átgyaloglásnál miért tűnik el az a jellemzője? No mondegy, nem értek hozzá, de nem igaz, hogy az elmúlt 7-8 évben nem tudták megoldani ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest