- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
Utolsó mondatodhoz annyit, hogy attól mert valami neked nem tetszik, még lehet jó játék, sőt...
Én spec nem szeretem a Sims-eket, meg a MMORPG-ket se komálom, mégse szólom le a WoW-ot, vagy a Sims2-t.
Kíváncsi leszek mikorra tudnak majd olyan játékokat csinálni ami ki is használja a nextgen konzolok képességeit. Szerintem mire ez eljön a PC megintcsak felzárkózik HW téren a konzolokhoz. De ez még a jövő titka, igazából nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy fog alakulni. -
pisti
őstag
Jó hát ugye mit értesz 1 objektum alatt, mert ha egy épület tégláira gondolsz mint különálló objektumokra, akkor attól szerintem még távol vagyunk, hogy ilyen részletességre számíthassunk a közeljövőben. Megaztán a mozdíthatatlan dolgokra szükség van sokszor csak a játékmenet miatt is, azért kicsit gáz lenne ha azért nem tudnál valahol továbbjutni egy játékban mert a rakétavetővel szétlőtted az utat/házat/ojjektumot ahol menned kéne.
[Szerkesztve] -
pisti
őstag
Half-life 2 ben azért nagyon oda kell figyelni sztem egy mappernek, hogy mennyi mozgatható tárgy van egy-egy helyszínen, mert ha túl sok tárgyra kell számolni a fizikát az igencsak megeszi az fpst.
Ez a chip ilyen területen igencsak ki tudná tolni a határokat, vagy sokkal több objektum mozoghatna egy helyszínen, vagy maga a fizika modellezése lehetne még részletesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged