Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
Utolsó mondatodhoz annyit, hogy attól mert valami neked nem tetszik, még lehet jó játék, sőt...
Én spec nem szeretem a Sims-eket, meg a MMORPG-ket se komálom, mégse szólom le a WoW-ot, vagy a Sims2-t.
Kíváncsi leszek mikorra tudnak majd olyan játékokat csinálni ami ki is használja a nextgen konzolok képességeit. Szerintem mire ez eljön a PC megintcsak felzárkózik HW téren a konzolokhoz. De ez még a jövő titka, igazából nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy fog alakulni. -
pisti
őstag
Jó hát ugye mit értesz 1 objektum alatt, mert ha egy épület tégláira gondolsz mint különálló objektumokra, akkor attól szerintem még távol vagyunk, hogy ilyen részletességre számíthassunk a közeljövőben. Megaztán a mozdíthatatlan dolgokra szükség van sokszor csak a játékmenet miatt is, azért kicsit gáz lenne ha azért nem tudnál valahol továbbjutni egy játékban mert a rakétavetővel szétlőtted az utat/házat/ojjektumot ahol menned kéne.

[Szerkesztve] -
pisti
őstag
Half-life 2 ben azért nagyon oda kell figyelni sztem egy mappernek, hogy mennyi mozgatható tárgy van egy-egy helyszínen, mert ha túl sok tárgyra kell számolni a fizikát az igencsak megeszi az fpst.
Ez a chip ilyen területen igencsak ki tudná tolni a határokat, vagy sokkal több objektum mozoghatna egy helyszínen, vagy maga a fizika modellezése lehetne még részletesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- ASUS ROG STRIX RX 5700 XT GAMING OC 8GB Garanciával!
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest