Új hozzászólás Aktív témák
-
hétalvó
addikt
A SLI-t úgy értettem hogy ha mondjuk mind a két kártyán van egy-egy ilyen chip. Akkor majd azoknak a sebessége is összeadódik?!
Az Ati SLI-je nem mondja ki hogy max 2 GPU. Akár négy is lehet. 2 PCI-e és mind a két kártya dual chip-es. Szerintem menni fog. (4*24 pipe=96!!!)
Elfogult vagyok a konzolokkal. Bocsi. Nem akartam PC-konzol vitát. Azért hoztam fel csak hogy éreztessem miért nem lesz sok értelme az ilyen fejlesztéseknek.
Az Unreal3-at licence-elte a Microsoft mint hivatalos Xbox360 engine-t. És nem csak FPS-re fogják használni.Szimulátororok stb...
Olyan hírek is voltak, hogy lesz PC-hez Xbox360 kit. Azaz irányító stb.
Az MMORPG-seket megkövetem. Ezek az utolsó bástyák PC-n. Itt még lehet kaszálni sok pénzt. EQ2 forever.
DE hogy valaki azt mondja hogy a Half-Life 2 és Painkiller jó játék ?A Far Cry az Ok.
Legyen nektek igazatok. Ettől a chiptől forradalom lesz a játékokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Steam topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- World of Tanks - MMO
- Sorozatok
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest