- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Nem vagyok túlzottan képben a fizikai számításokkal, de tudtommal ott sok deriválsá jellegű művelet van, ami a shader futószalagoknak sem okoz komolyabb gondot, szerintem ezt a fizikai számolást inkább a GPU felé kellene tolni és nem egy újabb chippel bonyolítani az inkompatibilitásokat. Bár a PCI-Express kellően rugalmas meg minden, de akkor is.
Persze a DX szabványosítás jó út lehet, a tizessel kapcsolatban láttam olyat is hogy DirectX AV ami a szabványos mpeg-tömörítés támogatás lesz az összes GPU-hoz, talán a fizika is megoldható így, de szerintem az nem holnap lesz, holnapután meg lehet hogy mindent bedarálnak a ''Cell-ek'' és univerzális shaderegyságes ''VGA''-k, amik már nem VGA-k lesznek hanem sok-sok-sok számolóka egy kupacon.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Ageia PhysX gyorsítóchipje már 2005 végén megjelenhet kereskedelmi termékeken.
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya --csütörtök estig JEGELVE!
- Garanciális ! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- EVGA GeForce RTX 2060 SC GAMING 6GB OC!
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest