Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
polip
addikt
DVD IRO PIONEER DVR-112D IDE OEM FEKETE PIO DVR-112DFEK 6 566 HUF
már meg is érkeztek a nagykerekbe
[Szerkesztve]ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
Toncsi
aktív tag
''az adatok visszaolvasásánál pedig csak a szükséges mértékig gyorsítanak fel az egységek, így például mozizás közben gyakorlatilag hangtalan maradhat az író''
nem tudom ez mennyire jól működik, de ennek örülök a legjobban -
Calogero
addikt
PPeter itt írt a CLV-ről.[link]
Úgy látom a Pioneer 111 íród van.
CLV mód működik
DVD-R : 6x 4x 2x 1x
DVD-R Dual Layer: 6x 4x 2x
DVD-RW: 6x 4x 2x 1x
8cm DVD-R/ RW: 2x 1x
DVD+R: 6x 4x 2.4x
DVD+R Dual Layer: 6x 4x 2.4x
DVD+RW: 6x 4x 3.3x 2.4x
CD-R: 16x 10x 4x
CD-RW: 16x (US and US+) 10x (HS, US and US+) 4x (Normal and HS)
8cm CDR/ RW 4x -
blattida
nagyúr
Constant Linear Velocity, azaz állandó kerületi sebesség. Ez a mód adja a legjobb/legegyenletesebb írásminőséget. Állítani csak az írás sebességével lehet. 6X-8X-os írási sebességig CLV módban pörkölnek az írók DVD-re(CD-re ugyanez 16X-24X-es sebességig igaz).
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
senior tag
És fogadjunk A12 szokás szerint nem lesz errefele kapható.
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
joghurt
addikt
Navégre. Hogy valamelyik cégnek már az is szempont legyen, hogy egy év múlva, másik olvasón is el lehessen olvasni a lemezt; ne csak az, hogy csillóbillószorosan írjon. Meg hogy nem pörgeti magát ész nélkül. A régebbi cd-íróm olyan, mint a helikopter: lemezt kizárólag íráskor szabad belerakni, mert különben hallássérülést okozhat a felpörgetés.
A tej élet, erő, egészség.
-
PPeter
addikt
Szerintem a 12x-es írás mindenképp Z-CLV lesz, semmiképpen se CLV. A 6x-os CLV írást csak támogatni tudom - hogy az új író ugyanarra a lemezre ezt rosszabbul vagy jobban teszi majd, mind az A08-asod, az függ a lemeztől, firmware-től (ami ugye változhat majd), tehát erre nem tudok még semmit mondani. Vélhetően jobban muzsikál majd az újabb lemezekkel.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
Calogero
addikt
PPeter
Jelenleg Pioneer A08-am van, ami hiba nélkül teszi a dolgát.
Az írási sebesség 6X-os a CLV mod miatt.
A másik topicban már írtam
Write Speed (*CAV, **CLV)
DVD-R 1X, 2X, 4X, 6X, 8X**, 12X**, 16X*, 18X*
Gondolom 12X CLV nem ugyanaz mint az én esetemben a 6X (CLV) vagy tévedek?
Ha a 112-vel is csak 6X-an tudok CLV-be írni, akkor is jobb lesz az írás minősége mint a A08-al írnék 6X-an?
TDK (kék) 16X -R lemez használok.
Szerinted megéri cserélni? -
CYBERIA
senior tag
A 108-asom nem mai darab, de nehezen avul el, ez se tud sokkal többet. Ha egyszer újat kell venni esélyes a Pio
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
Reinhardt
őstag
Hogy hívják ezt az ASUS-nál?
-
Eli
csendes tag
baszus pont az marad ki amit vártam lemez feliratozó
-
TeeJay
félisten
nekem csak 1 kérdésem van
ez tudja írni a régi 2-3-5x írható DVD-RAM lemezeket?
vagy ebbe már csak az újabb fajta lesz jó?
mert ha nem tudja írni a régieket akkor nem is veszek ilyetMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
erdoke
titán
Megvárjuk az okos firmware-t, aztán majd jól átflasheljük ramíróssá, lébölfleselőssé és satássá a 112D-t.
A legjobb aláírás a héten
-
Calogero
addikt
+Info itt: [link]
-
waverider
senior tag
ide vagy sata?
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
Findzs
addikt
sikeres volt a 111 es is ez is az lessz
bár régebben ugy halottam ha a pioneer uj irot ad kia 111 után akkor az már blurayes lessz
nekem az a bajom hogy még nem sikerült szereznem duplarétegü ujrairhato dvd lemezt nem is létezik szerintem"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Oliverda
félisten
Ezekből lesz SATA-s kivitel is?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Posta, csomagküldés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest