- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RolandH
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, él-e még ez a topic. Nekem a következő kérdésem van.
Aloki írta, hogy neki az Airliner Terminator házában a 80 cm-es alaplapi tápcsatlakozó rövidnek bizonyult.
Namost én szeretnék venni egy ilyen házat, és nekem meg kéne valahogy oldani, hogy elérjen a tápcsatlakozó az alaplapig, mert jelenleg 50 - 60 cm között van, és nem akarok emiatt új tápot venni. Van valami megoldás az alaplapi tápcsatlakozó meghosszabbítására? -
lapa
veterán
ez alapvető. már a v1-en is így volt megoldva a hűtés, csak kicsit igénytelenebb kivitelben. sőt, a readeon 7500-öst is passzívan hűtötte a bal lentről beáramló levegő. Bővebben: link
egyébként a házról annyit, hogy:
1. elejét szigetelni
2. szélcsatorna procihűtő előtti részt eltávolítani
3. tápból ventiket kivenni
4. a szélcsatorna végében lévő 12cm-es simán áthúzná a levegőt kb. C alakban fentről le és viszonhallás. nem csúcs gépnél simán megoldható és akkor csak egy venti (+vga?) megy. -
Aloki
tag
válasz
KriszBoy #112 üzenetére
Nekem nem Enermaxom van hanem Airlinerem, amúgy nagyon halk, elnyeli a rezgéseket, mert elég masszív a váza (meg nehéz is). Szerintem lehet hogy csak a szélcsati közepét kell majd kivágni, hogy a Zalmanod elférjen, bár a hűtési teljesítménye így biztosan nem lesz az igazi. A 2 12-es venti az alaplap felső 14cm-ét fújja át, a DFI lap foglalatának a középvonala pont a 14. cm-nél van.
Elég szerencsés helyen van a proci : pont a légcsati közepén, szóval nagyon szépen kapja a levegőt a HT-101-esem ventije és amint kijön a meleg a bordák közül a hátsó 12-es venti már viszi is ki. Durván 1 fokkal melegebb a CPU mint leszerelt oldalú házban, a házhőmérséklet alig (1-2°C) melegebb mint a kinti levegő a proci környékén. -
-
KriszBoy
senior tag
Van a kelly-tech-nél és a Herta-nál is! Durva csak a DFI-t nem tudom hogy lehetne belerakni!
-
DummyBoy
senior tag
Tudom, hogy van TTS-nél pl van Avance (Airliner) Terminator (Asszem ... a Terminator tuti
), ami ugyanez ... Alokinak is olyan van ...
De nekem ez az Enermax tetszik! Stacker jó lenne, az is lesz, ha nem lesz más ... de ez kisebb és bőven elférnék benne ... Még talán vízhűtéssel is ...
Németeknél van, 160 ojró, nem is vészes ... csak nem tudom mire ide elér mennyibe kerülne!
[Szerkesztve] -
Mike T.
tag
válasz
DummyBoy #105 üzenetére
Az a gond, hogy az enermaxot jóval drágábban tudod csak meghozni kintről is, igaz egy nagyon jó táppal együtt. A stackert itthon is meg lehet kapni egész jó áron, és gyorsan.
És egy darabig nem lesz helyproblémád a pc házban, legfeljebb a szobában...
Ha érdekel itthoni stacker Bővebben: link
Nekem is ilyen van. -
DummyBoy
senior tag
Ezt az Enermaxot lehet valamerre kapni? Esetleg Osztrákia?
Eddig Stacker-t szerettem volna a víz miatt, de úgy néz ki elég lesz a levegő is ... ahhoz pedig ilyet szeretnék -
Esmein
nagyúr
K*rvajó ez a fordított alaplap.
-
Ugye ez táp nélküli ház?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest