Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572 #109 üzenetére
UP!
-
válasz
Winner_hun #114 üzenetére
SLI-t sosem fog tudni, az AMR pedig nagyban eltér az SLI-től.
Igaza van Höhö-nek, alaposabban kellene megfogalmazni a hozzászólásokat. -
höhö
csendes tag
válasz
Winner_hun #114 üzenetére
és ebben azt irná hogy ''az ati slit fog tudni''?
-
höhö
csendes tag
ezzel ''a majd lenyomja az árát'' okoskodással az a gond hogy nem áll meg.... ugyanis max ~50Kra nyomja le és kész ugy mint a 9800ast azt is hogy majd igy meg ugy lenyomja és baszott ugy lenyomni egyszerüen nem gyártják tovább és annyi és mivel nincs ugy felhalmozva mint pl a memoria ezért nem fog olyan mértékben esni az ára mint azt várják
-
Winner_hun
félisten
-
viharhozo
addikt
válasz
Kosh Naranek #108 üzenetére
mert ugye erről beszélünk?
Nem, nem errol beszelunk, mi tobb, koze nincs ennek a temahoz. Itten SM3-rol, SLI-rol meg HDR-rol volt szo, legalabbis en ezekrol ertekeztem. Aztan fogta magat a csizma (illetoleg a DX9), es szamomra ismeretlen modon fellevitalt az asztalra.
Mindenesetre ugy dontottem, h a hasonloan hasznos es elmelyult eszmecsereket csak az ujabb szeriak megjeleneset kovetoen folytatom. -
-Jackson-
őstag
szeretem amikor jönnek itt az fps-el, hogy 100+.... igen, cs 1.6-ban szinte fix 150fps-em van, de amikor elkezdtem a játékkal játszani 5 éve, akkor igencsak nemvolt mégcsak a harmada sem az akkori hardvereken (pedig elég ütős vasam volt akkoriban is)
-
Winner_hun
félisten
remélem direcx 10-et fogja támogatni
-
Stalker-2572
veterán
Mikor jön az új nVidia kártya KB?
-
Kosh Naranek
tag
válasz
viharhozo #100 üzenetére
Jó, akkor elmagyarázom smile-k nélkül, szépen, lassan, szájbarágva.
Ezt állítottad:
''Az Ati megoldasai akkor jonnek ki, amikor legalabb elmeleti esely van az opciok hasznalatara.''
Ez egy hatalmas hülyeség.
Az R300 (de írhatnám, az R200-at vagy a GF256-ot is) megjelenésekor semmi sem használta ki a képességeiket játék téren (mert ugye erről beszélünk?). Hónapokkal, évekkel később jelentek meg azok a játékok, amelyek részlegesen vagy teljesen a feat listára építettek.
Ha a DX9 támogatásra gondoltál, akkor evidens, hogy a kártya csak akkor jöhet ki, amikor megvan a használatához szükséges DX verzió vagy a gyártó koppanna egy nagyot, ha a MS teljesen más feat-ket építene be az adott verzióba (pl. ATI az R100-al vagy az NV a GF4TI szériával).
Egyébként pedig valamire (itt DX9) csak akkor lehet fejleszteni, ha a fejlesztői készleteken (szoftver) kívül a hardver is rendelkezésre áll. Tehát ebből az irányból sincs értelme a leírt mondatodnak.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
P4Laca22
tag
Tudjátok mit mondok? Én az XGI-nak és az S3-nak drukkolok, hogy végre valami ütőképes cuccot adjanak ki, és legyen nagy sikerük
, így még nagyobb árverseny lehetne, ami nekünk, mezei felhasználóknak lenne a legjobb. A Volari Duo Ultra sem lett volna rossz, ha lett volna hozzá valami korrektül megcsinált Reactor-uk. Ez az egy slotos hűtést meg már most lehet temetni, mert ha egy 6800 Ultrának 2-3 hely kellett, akkor egy ennél jóval többet zabáló (és jobban fűtő...
) kártyának úgysem tudnak majd egy helyes hűtést csinálni (Hacsaknem megint valami porszívó-jellegű coolert bele nem raknak, vagy pedig a Deltától hozatnak FFB ''hajszárítókat''
). Azt, hogy van-e igény az új feat-ekre, ki-ki döntse el maga, én személy szerint úgy vagyok vele, hogy mire csak ezekre a feat-ekre fog épülni egy játék, addigra ''múzeumi darab'' lesz mind a 6xxx, mind az X8xx.
Szal hajrá XGI,S3 -
Most megtörtént, hogy a harcverekkel odáig elszaladtak már, hogy szofver nincs, ami kihasználná. Erre készül a Creative is az új audi chipjével.
Szép, nagyon szép.
Az ATInak nem kell szerintem annyira félnie, mint itt írták páran, az R520 is hatalmas erejűnek ígérkezik. -
lenox
veterán
Na vegre, hogy bejelentettek, mar tokre untam, hogy kussolnom kell... Szal keressetek ra google-on az nv47-re meg a g70-re, es szerintem jol latszik, hogy ugyanarrol van szo, szal csak marketing okokbol van uj neve (hogy ne mondja az ati, hogy az nv47 csak egy uj nv4x valtozat). Specifikaciot meg nem publikaltak, ha jol sejtem (szal akkor en se mondhatok), de a talalgatasok nagyreszt helyesek szoktak lenni ;). Amugy tudtommal egy honap mulva lesznek kartyak is. Meglatjuk.
-
TeeJay
félisten
minek ide csúcs VGA???
5millió FPS meg ilyenek
nekem a Geeforce 2 is tökéletesen jó
úgyse játszok csak netezek egész nap szóval mindegy nekem a játék.
de ha játszok akkor is egy sima Minimum VGA kártyával is tudok játszani mert leveszek mindent minimumra és csá
minek nekem hiper szuper látvány meg minden
ti is adjatok lentebb az igényeken és akkor nem kell sok pénz új VGA-ra
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest