Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• kevin.1

csendes tag

Ha adnom kéne a No Comment..feliratot akkor, az Nvidia kapná.
    Az ATI 1-8%-a még megbocsátható, az Nvidia 20-25%-a viszont nem. Az Nvidia CSALT mégpedig SOKAT CSALT. Igy próbálva gyorsabbnak mutatni a videókártyáját az Ati-nál.
    Szerintem nagy gondok vannak az Nvidiánál, hiszen az 5600 sorozat egy félresikerült széria, de nem jobb a helyzet az 5900-nél sem, mind technikailag, mind képminőségben, mind sebességben elmarad az ATI mögött.

Szerintem se az 5600, se az 5900 nem fogja behozni a fejlesztésre szánt több 100 millió dollárt ez pedig az Nvidia csődjéhez vezethet..az elcseszett nforce driverekről és a bugos nforce2 chipekről - amelyek recsegő hangot adnak a hangszórókban -, már nem is beszélek.

Az Nvidia kapkod, és csal. Észre kéne vennie hogy már rég nem ő az első a videókártyák piacán hanem jó 6-8 hónapja már az ATI vezet.(bár valószinüleg tudja ezt az Nvidia is..)

A szomorú az, hogy ez egy olyan verseny, ahol nincs második hely. Azt a kártyát veszik amelyik gyorsabb és jobb mint a másik.

Nekem Geforce 4200 ti -m van. Ez az utolső széria ami még sikerült az Nvidia-nak. :(

Aktív témák