Aktív témák
-
kevin.1
csendes tag
Ha adnom kéne a No Comment..feliratot akkor, az Nvidia kapná.
Az ATI 1-8%-a még megbocsátható, az Nvidia 20-25%-a viszont nem. Az Nvidia CSALT mégpedig SOKAT CSALT. Igy próbálva gyorsabbnak mutatni a videókártyáját az Ati-nál.
Szerintem nagy gondok vannak az Nvidiánál, hiszen az 5600 sorozat egy félresikerült széria, de nem jobb a helyzet az 5900-nél sem, mind technikailag, mind képminőségben, mind sebességben elmarad az ATI mögött.
Szerintem se az 5600, se az 5900 nem fogja behozni a fejlesztésre szánt több 100 millió dollárt ez pedig az Nvidia csődjéhez vezethet..az elcseszett nforce driverekről és a bugos nforce2 chipekről - amelyek recsegő hangot adnak a hangszórókban -, már nem is beszélek.
Az Nvidia kapkod, és csal. Észre kéne vennie hogy már rég nem ő az első a videókártyák piacán hanem jó 6-8 hónapja már az ATI vezet.(bár valószinüleg tudja ezt az Nvidia is..)
A szomorú az, hogy ez egy olyan verseny, ahol nincs második hely. Azt a kártyát veszik amelyik gyorsabb és jobb mint a másik.
Nekem Geforce 4200 ti -m van. Ez az utolső széria ami még sikerült az Nvidia-nak. :(
Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest