- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
Aktív témák
-
Dive
csendes tag
válasz
zotyesz01 #385 üzenetére
Értem...
A BIOS frissítéssel viszont nagy gond van... Az AMINF329.EXE nevű programot kéne elindítani ha jól tudom floppys bootolás után, de hibát ír ki. Ha x opcióval indítom (hibák figyelmen kívül hagyása), akkor sem lehet használni, és Inteles chipseteket sorol csak fel. Pedig ez kell nekünk nem? Az ECS oldaláról töltöttem le már 2x is. Tehát a BIOS-t még nem tudtam frissíteni.
A lapom 3-as rev., már volt a DTK-nál ellenállás-műtéten, és a sikeres 10 perces beavatkozás óta remekül megy 1333/133-on a gép. (Előtte úgy fagyott, mintha kötelező lenne, csak 100-on volt hajlandó menni).
Most a Memtest86 hiba nélkül fut 133-on (is).
A gép viszont az IDE problémával együtt atomstabilnak tűnik, pl. a minap ment egyhuzamban 27 órát, mialatt letöltöttem 2.5GB-ot, és folyamatosan nyúztam fagyás nélkül. Közben viszont tisztesen leakadt 1-1 percre ha valami nagy fájllal kezdtem dolgozni.
Most megy az IDE kábel, de eléggé lassú, és ugye soxor nem bootol róla...
Ja, néha ha pl. kicserélek egy vinyót, törlődik a BIOS mintha kisütöttem volna. Szerintetek irány vissza a Mistral újév első munkanapján?
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest