- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Dive
csendes tag
válasz
zotyesz01 #385 üzenetére
Értem...
A BIOS frissítéssel viszont nagy gond van... Az AMINF329.EXE nevű programot kéne elindítani ha jól tudom floppys bootolás után, de hibát ír ki. Ha x opcióval indítom (hibák figyelmen kívül hagyása), akkor sem lehet használni, és Inteles chipseteket sorol csak fel. Pedig ez kell nekünk nem? Az ECS oldaláról töltöttem le már 2x is. Tehát a BIOS-t még nem tudtam frissíteni.
A lapom 3-as rev., már volt a DTK-nál ellenállás-műtéten, és a sikeres 10 perces beavatkozás óta remekül megy 1333/133-on a gép. (Előtte úgy fagyott, mintha kötelező lenne, csak 100-on volt hajlandó menni).
Most a Memtest86 hiba nélkül fut 133-on (is).
A gép viszont az IDE problémával együtt atomstabilnak tűnik, pl. a minap ment egyhuzamban 27 órát, mialatt letöltöttem 2.5GB-ot, és folyamatosan nyúztam fagyás nélkül. Közben viszont tisztesen leakadt 1-1 percre ha valami nagy fájllal kezdtem dolgozni.
Most megy az IDE kábel, de eléggé lassú, és ugye soxor nem bootol róla...
Ja, néha ha pl. kicserélek egy vinyót, törlődik a BIOS mintha kisütöttem volna. Szerintetek irány vissza a Mistral újév első munkanapján?
Aktív témák
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest