- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-book olvasók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- ASRock lapok általában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Ambrosius
tag
válasz
zotyesz01
üzenetére
"Mi a helyzet a videokártyáddal?"
A következő a helyzet: amikor legelőször bevittem akor hosszas könyögésre adtak egy Trident 4 megás kártyát. Ez ugyan nem volt hibás, de csak win98-as driverek voltak hozzá. Ezzel elvoltam illetve el kelllett lennem 16 napig mert időközben kiderült, hogy nekik 14 munkanapra vállalsa a nagyker a garis ügyintézést. Vitatkozás, stb után mivel nem tudnak adni GTS-t, ezért adnak egy savage4-es kártyát (ez jó lett volna, van hozzá win2k-s driver is, persze nem nekik, de a neten van) Ezt tegnap hazavittem, beraktam, a képernyő villog, valami kurzor megy keresztben, elég ilyesztő. Próbáltam mindent, de nem sikerült semmi, másik gépben is ugyanezt produkálta, szóval adtak egy rossz kártyát. Képzelhetitek, mennyire örültem.
Amúgy jövő hét keddre-szerdára kell visszajönnie a kártyámnak, de szerintem meg sem vizsgálták.
Amit mondhatok: ne vegyetek semmi olyan alkatrészt az AMP-ból, ami nélkül nem megy a gép, mert hetekig nem fogod tudni használni a géped, ha valami garanciális probléma van!
Amúgy nem a bolttal van a baj, szerintem a nagyker szívózik velük, de nem tehetnek mást gondolom, mert amúgy nem tudnák ilyen olcsón adni a cuccokat... Keresniük kellene egy normálisabb nagykert, vagy valami szigorúbb feltételekben megálapodniuk velük. Mert ez így gáz és nem csak én panaszkodom, egy srácnak adtak valamit vissza és az átvételi elismervényről szónokolt, meg hogy nem fogja ennyiben hagyni, hogy ennyit késtek a javítással.
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Hardcore café
- Direct One (műholdas és online TV)
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Lexus, Toyota topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- BestBuy topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3238F16GX2-TZ5NR
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- Új, bontatlan Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 RGB KIT XMP - 2 év bolti garival! -
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest