- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Ambrosius
tag
válasz
Ambrosius #275 üzenetére
Az AMP nagyon szívózik velem. Visszavittem a rossz kártyát, mondva, hogy nem működik, erre a szervízes és nagyon normális srác azt mondta, hogy nem tud adni másikat, szóval menjek le és akkor ráfizetek egy titaniumra. Ok lemegyek, de az egyik fickó azt mondja, hogy nem lehet nagyobbra cserélni, várjak fél hétig akkor jön(?) meg a szállítmány. Mondom, mi van? Elkezd magyarázni, a lényeg, hogy várjak fél hétig. Én már mentem volna haza, mondom miért várjak, már így is túl sokat vártam , tegnap is itt voltam 16 nap eltelt, adtak egy nem működő kártyát. Vita minden a végén adni akartak egy trio 8 megás kártyát, amit valszeg nem tudok ismét használni. Namost nem tudom pontosan, de szerintem adniuk kellett volna egy kb GTS szintű kártyát, nem egy "biciklit". Ha én nem tudom az alkalmazásaimat használni, mert a Windows csak 640*480 16 színben hajlandó elindulni, akkor az szerintem nem megfelelő cserekészülék, vagy igen?
Most várok fél hétig, aztán meglátjuk, mi lesz. Én el tudom képzelni, hogy megnézetlenül visszajön a kártya, de nem érdekel, hogy ha nyolcig ott kell lenniük, én el nem hozom, amíg saját szememmel nem látom, hogy működőképes és hibátlan.
Aztán még gondolkodom a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen is, mert elvileg nekem 2 napig a határidő lejárta után nem volt működőképes kártyám. És ha ezt a gagyit sózzák rám, akkor továbbra sem lesz.
Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Microsoft Excel topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest