Aktív témák
-
Koala
csendes tag
Hogy egy kicsit beleokoskodjak mások dolgába én is... Állítólag akkor melegszik a chipset, ha a táp a teljesítőképességének határán van. Nem tudom, igaz-e, de érdemes az ilyesmit komolyan venni, nekem és egy haveromnak is ment már tönkre gépe a táp haláltusájának hála. Amúgy meg, nekem is felismerte az alaplapot a winME, működött is minden, de a játékok gyorsabbak lettek egy tiszta install után, nagyon ajánlom mindenkinek. Azt kérdezném olyanoktól, akiknek AthlonXP procijuk van, hogy meg tudnák írni, milyen tápjuk van? Szeretnék majd ilyet venni, és a fentebb leírtak miatt nem szivesen kockáztatok ilyesmiben. Az érdekelne, hogy a +3,3V meg a +5V hány ampert nyomat, amivel már megy egy AthlonXP. Bár lehet, hogy mire meglesz a pénzem, már vehetek Tbredetis:)
Aktív témák
- ASUS PROART Z790-CREATOR WIFI Alaplap
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- i3 proci + Esonic B250 mining alaplap + 8GB
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest