- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple MacBook
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
Aktív témák
-
guest
veterán
re
megint én. Tovább tesztelgettem, és kezd pár dolog körvonalazódni. A ramok mind 100 mind 133MHz-n mennek, de a hiba nem ennek fényében jön elő. (márkás sdramok..).
Viszont a cpu testerek továbbra is kifagynak, bár kezdetben minden rendben megy,majd kb fél/egyperc után paff.. Tovább ellenőrizgettem, és pl mpg kodolásnál is kifagy, elég hamar, pár mp után. Talán a multimédia utasításkészletek használatbavételének lenne köze hozzá? Bár a divx lejátszás megy, microdvdvel.
Ha enable-re rakom a soros/párhuzamos vezérlőket, már a winbootnál elszáll, a szokásos védelmi hibára hivatkozva.
Egyenlőre eredeti bios, bár a drivert kicseréltem 1.08as agp-sre.
Ez már az életbe nem fog menni? A windows alaphelyzetben megy, és stabilnak is tűnik, csak ha tesztelni, vagy mpg kódolni akarok fagy.
Segítsetek! Másnál oldódtak meg problémák?
Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest