- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Aktív témák
-
guest
veterán
re
megint én. Tovább tesztelgettem, és kezd pár dolog körvonalazódni. A ramok mind 100 mind 133MHz-n mennek, de a hiba nem ennek fényében jön elő. (márkás sdramok..).
Viszont a cpu testerek továbbra is kifagynak, bár kezdetben minden rendben megy,majd kb fél/egyperc után paff.. Tovább ellenőrizgettem, és pl mpg kodolásnál is kifagy, elég hamar, pár mp után. Talán a multimédia utasításkészletek használatbavételének lenne köze hozzá? Bár a divx lejátszás megy, microdvdvel.
Ha enable-re rakom a soros/párhuzamos vezérlőket, már a winbootnál elszáll, a szokásos védelmi hibára hivatkozva.
Egyenlőre eredeti bios, bár a drivert kicseréltem 1.08as agp-sre.
Ez már az életbe nem fog menni? A windows alaphelyzetben megy, és stabilnak is tűnik, csak ha tesztelni, vagy mpg kódolni akarok fagy.
Segítsetek! Másnál oldódtak meg problémák?
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Új játékmenet előzetest kapott a Neo Berlin 2087
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- World of Tanks - MMO
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest