Hirdetés
Aktív témák
-
Koala
csendes tag
Akkor most ilyen nehezet kérdeztem, vagy ilyen hülyét? Merthogy azt olvastam valahol, hogy pont 112-n a legmagasabb a FSB, az pedig elméletileg árthat a HDD-nek, nem igaz? A CPUFSB ennek ellenére azt mondja, hogy 33,x. Ez viszont azt feltételezné, hogy az alaplap tud ilyen extra FSB/PCI osztókat, amit, nem tuning alaplap lévén én nem feltételeztem az alaplapról. A Sandra nemes egyszerűséggel nem nyilatkozik a dologról (100/100-on mondja, hogy 33, de azt én is tudtam...). Szóval akkor árt-e a 112/112?
Aztán még, miért lehet az, hogy egyszer hibátlanul fut 112/112-n, minden szigorú tesztprogi (hotcpu tester, 3dmark2001) fut, majd egyszer csak, mikor be akarom kapcsolni újra, kiderül, hogy csak cmos törlés után bootol be. Ha addig bírta, akkor bírja a proci, bírja memória, akkor mi nem bírja? A zűrös PCI órajel, vagy a táp a ludas? Nyilatkozzatok végre, és világosítsátok fel forumotokon felbuzdulva vásároló és elégedett, ECS testvéreteket:)
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óvodások homokozója
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő