- Dell notebook topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surranó
aktív tag
ami engem illet, javaslom, hogy hagyjuk a s754-et kihalni ;) A s462 milyen sokáig jó volt, hátha a s939 megint jó lesz valameddig.
De versenyezhetnénk is, ki hány slotot/szabványt ugrik át egy-egy lépésre (pl vidkártya csere dx6-ról dx9-recpu p2-ről k8-ra mem 133ról 667re stb)
-
Surranó
aktív tag
válasz
zotyesz66 #32 üzenetére
Nálam a ''teljesen jó'' és a ''nem betonstabil'' kizárja egymást. Három dolgot tudok elképzelni:
a) a lap teljesen jó és betonstabil, csak valami más nem elég stabil, esetleg összevész a lappal (és az ECS-sel nem). Ez lehet a lap hibája vagy a valamimásé. Garancia előbbi esetben érvényesíthető, ha tudod reprodukálni. Utóbbi esetben cumi.
b) a lap mégsem teljesen jó, csak lehetetlen reprodukálni az instabilitást. Garancia érvényesíthető, ha tudod bizonyítani a nem reprodukálható instabilitást. (vagyis kb reménytelen)
c) a lap teljesen jó, mert benne van a specifikációjában, hogy nem kell betonstabilnak lennieGarancia nem érvényesíthető.
-
Surranó
aktív tag
ECS K7VTA3v3.1 (KT333): Túlélte az első procit. Az rögtön sípolással kezdte életét az összerakás után, és kb fél óra alatt úgy 1-2 perc összidejű próbálkozás alatt beadta a kulcsot. A táppal együtt. Ami Codegen, szóval szintén világmárka
Namost ebből arra következtetek (biztos baromság), hogy valami szép rövidzár suhant a cpu meg a táp között, amit túlélni nem piskóta. Azóta a következő gondjaim vannak:
* 333-as ram 333-on: a lap nem nevezhető stabilnak. 1 óra wordözés nagyságrendű terhelés után reset.
* Memtest (ami a suse telepítőkön van) nem memhibát írt ki, hanem valami szabálytalan műveletet (kb ''kernel panic''), amiből arra következtetek, hogy valaminek komolyan mellényúlt.
* 333-as ram 266-on: a lap néha rebootolt, de az lehet, hogy nem az ő hibája. Próbaképp egyszer ott hagytam egy Direct3D-s játékot (Pool of Radiance 2) egy éccakára. Reggelre merev volt.
* Pár hónapja már be se kapcsolt a gép. Szédszedtem, majd gondoltam, adok neki még egy esélyt. Előzőleg utánanéztem, h a lap is, a kártya (TNT2) is tud 4x agp-t, akkor mérnem azon hajtom. Azóta 4x agp-vel megyNéha az opengl-es képernyőkímélő (''varázsdoboz'' vagy mi a vér, std win2k saver) kifagy.
Összegzés: asszem, a memvezérlő ill a 2x agp tápellátása sérülhetett meg enyhébben a fenti rövidzárnál. De ez csak találgatás. Egyszerűen nem nevezhető atomstabilnak, de hogy gyárilag vagy mér, aztat nemtom kérem. Szerintem az ECS amolyan noname: nem rossz az, csak nehogy egy (ilyen bizonyíthatatlan) selejtet fogj ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Dell notebook topic
- BMW topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Revolut
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest