Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surranó
aktív tag
ECS K7VTA3v3.1 (KT333): Túlélte az első procit. Az rögtön sípolással kezdte életét az összerakás után, és kb fél óra alatt úgy 1-2 perc összidejű próbálkozás alatt beadta a kulcsot. A táppal együtt. Ami Codegen, szóval szintén világmárka
Namost ebből arra következtetek (biztos baromság), hogy valami szép rövidzár suhant a cpu meg a táp között, amit túlélni nem piskóta. Azóta a következő gondjaim vannak:
* 333-as ram 333-on: a lap nem nevezhető stabilnak. 1 óra wordözés nagyságrendű terhelés után reset.
* Memtest (ami a suse telepítőkön van) nem memhibát írt ki, hanem valami szabálytalan műveletet (kb ''kernel panic''), amiből arra következtetek, hogy valaminek komolyan mellényúlt.
* 333-as ram 266-on: a lap néha rebootolt, de az lehet, hogy nem az ő hibája. Próbaképp egyszer ott hagytam egy Direct3D-s játékot (Pool of Radiance 2) egy éccakára. Reggelre merev volt.
* Pár hónapja már be se kapcsolt a gép. Szédszedtem, majd gondoltam, adok neki még egy esélyt. Előzőleg utánanéztem, h a lap is, a kártya (TNT2) is tud 4x agp-t, akkor mérnem azon hajtom. Azóta 4x agp-vel megyNéha az opengl-es képernyőkímélő (''varázsdoboz'' vagy mi a vér, std win2k saver) kifagy.
Összegzés: asszem, a memvezérlő ill a 2x agp tápellátása sérülhetett meg enyhébben a fenti rövidzárnál. De ez csak találgatás. Egyszerűen nem nevezhető atomstabilnak, de hogy gyárilag vagy mér, aztat nemtom kérem. Szerintem az ECS amolyan noname: nem rossz az, csak nehogy egy (ilyen bizonyíthatatlan) selejtet fogj ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest