Új hozzászólás Aktív témák
-
Surranó
aktív tag
ECS K7VTA3v3.1 (KT333): Túlélte az első procit. Az rögtön sípolással kezdte életét az összerakás után, és kb fél óra alatt úgy 1-2 perc összidejű próbálkozás alatt beadta a kulcsot. A táppal együtt. Ami Codegen, szóval szintén világmárka
Namost ebből arra következtetek (biztos baromság), hogy valami szép rövidzár suhant a cpu meg a táp között, amit túlélni nem piskóta. Azóta a következő gondjaim vannak:
* 333-as ram 333-on: a lap nem nevezhető stabilnak. 1 óra wordözés nagyságrendű terhelés után reset.
* Memtest (ami a suse telepítőkön van) nem memhibát írt ki, hanem valami szabálytalan műveletet (kb ''kernel panic''), amiből arra következtetek, hogy valaminek komolyan mellényúlt.
* 333-as ram 266-on: a lap néha rebootolt, de az lehet, hogy nem az ő hibája. Próbaképp egyszer ott hagytam egy Direct3D-s játékot (Pool of Radiance 2) egy éccakára. Reggelre merev volt.
* Pár hónapja már be se kapcsolt a gép. Szédszedtem, majd gondoltam, adok neki még egy esélyt. Előzőleg utánanéztem, h a lap is, a kártya (TNT2) is tud 4x agp-t, akkor mérnem azon hajtom. Azóta 4x agp-vel megyNéha az opengl-es képernyőkímélő (''varázsdoboz'' vagy mi a vér, std win2k saver) kifagy.
Összegzés: asszem, a memvezérlő ill a 2x agp tápellátása sérülhetett meg enyhébben a fenti rövidzárnál. De ez csak találgatás. Egyszerűen nem nevezhető atomstabilnak, de hogy gyárilag vagy mér, aztat nemtom kérem. Szerintem az ECS amolyan noname: nem rossz az, csak nehogy egy (ilyen bizonyíthatatlan) selejtet fogj ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- Építő/felújító topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest