- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
válasz
raszputyin #89 üzenetére
Na igen vegre kimontad a ''Frankot'' van Gamer meg van HARDCORE GAMER
!A ketto kozt nagy kulonseg van az elso az mindig megvarja a 2-3 jatek generaciot hogy elvigye a gepe a jatekot a masik meg hogy elvigye fullon a legujabbat is!Sokan nem is ertik mi az a szo HGamer!
Az hogy olcso az ok a Trabant is olcso de sosem lessz egy MBENZ!
Startegia!
Indits el egy Generals Zero Hour-t igaz ez ''2003 jatek''teljesljes beallitassal es valassz ki egy 8 jatekos palyat allitsd be jatszd vegig a jatekot de,''Nem fogja elvinni egy laptop azt megmondom''!
FPS!
Unreal es melyikre gondoltal ??? -
törölt tag
válasz
raszputyin #89 üzenetére
először is hardcore gamer laptopján milyen legyen az lcd? mert alsó hangon egy 8ms-os s-pva/s-mva panel. Mondom alsó hangon. Ha nem, akkor minek a bika vas, ha olyan utánhúzás van, hogy ihaj?
abban viszont vitatkoznék, hogy csak a hardcore gamernek nem jó az integrált vga. A dolog szerintem nem ettől függ, hanem attól, hogy mivel játszik az illető. Egy UT alá elég a legegyszerűbb intel vga is, de én pl egyáltalán nem vagyok hardcore gamer, de CS:Source-ot játszom. Hát az alá a Go 6800 Ultra is éééééppenhogy elég.
Emellett továbbra is fenntartom a véleményemet, hogy hard gamer szempontból komolytalanok a laptopok. Még fejlődni kell.
[Szerkesztve] -
maross
nagyúr
válasz
raszputyin #50 üzenetére
samsung sens p10em van, 2.8kg talan, gondolom nem tudtak jol megoldani
. amugy mindenkinek csak ajanlani tudom, remek kis gep.
-
PLacc
senior tag
válasz
raszputyin #37 üzenetére
Csatlakozom...
Mivel a gép tényleges alapja egy Clevo cucc, azért a minőség hagy(hat) kivánnivalót maga után. Itt inkább a felhasznált anyagokra gondolok... Mikor lesz egy ilyen gép úgy megtervezve, mint egy IBM T60 vagy egy Dell D620?
Félek tőle, hogy a nagy tömeg, meg hőterhelés miatt a műanyagok hamar feladják, mint a több Clevo/FuSi/Acer gépnél, és hajlik, kopik, nyeklik-nyaklik az egész... -
maross
nagyúr
válasz
raszputyin #43 üzenetére
onnan, hogy hatarozottan ott melegedik ahol a radeon van, es csak 3ds alkalmazasok hasznalata kozben.
-
sakeee82
aktív tag
válasz
raszputyin #46 üzenetére
Én is
Hogy a jó életért nincs nekünk ilyenre pénzünk.... -
sakeee82
aktív tag
válasz
raszputyin #41 üzenetére
Bocs!!!
Ne vesszünk össze ezen, nekem tuti nem lesz ilyen, neked szintén, hisz nem is vennél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox Series X|S
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest