Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
raszputyin #89 üzenetére
először is hardcore gamer laptopján milyen legyen az lcd? mert alsó hangon egy 8ms-os s-pva/s-mva panel. Mondom alsó hangon. Ha nem, akkor minek a bika vas, ha olyan utánhúzás van, hogy ihaj?
abban viszont vitatkoznék, hogy csak a hardcore gamernek nem jó az integrált vga. A dolog szerintem nem ettől függ, hanem attól, hogy mivel játszik az illető. Egy UT alá elég a legegyszerűbb intel vga is, de én pl egyáltalán nem vagyok hardcore gamer, de CS:Source-ot játszom. Hát az alá a Go 6800 Ultra is éééééppenhogy elég.
Emellett továbbra is fenntartom a véleményemet, hogy hard gamer szempontból komolytalanok a laptopok. Még fejlődni kell.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- MacBook Pro "Core i5" 2.5 13" Mid-2012 8GB ram 120GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Logitech G29 Kormány szett + ajándék váltó 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest